Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Üç milyon kripto kullanıcısı yanıtladı: Hangi kripto paralara ilgilisiniz?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Londra merkezli bir kripto borsasının düzenlediği yıllık anket, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sonra en popüler kripto para birimlerine bir bakış sunuyor. Luno, üç milyon kullanıcısına bu yıl en büyük iki kripto para birimi dışında hangi parayı almak istediklerini sordu.

Ripple (XRP) listede başı çekiyor

Ankette Ripple (XRP) beklendiği gibi ilk sırada yer alırken, ikinci sırayı “diğer” seçeneği aldı. Kullanıcılar Litecoin’i üçüncü sırada tercih ediyor. Stellar ise dördüncü sırada.

Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB), gizlilik parası Monero (XMR) ve stabilcoin USD Coin (USDC), sırayla öteki seçeneklerde yer aldı. Bir başka gizlilik parası olan Zcash, dokuzuncu sırada yer alırken ERC-20 tokeni Maker (MKR) listeyi tamamlıyor.

EOS (EOS) ve Tezos (XTZ) dahil olmak üzere bazı büyük kripto para birimlerinin listede yer almaması dikkat çekti.

Daha önce Bitx adıyla hizmet veren ve bir süredir Luno adıyla faaliyet gösteren borsa, Bitcoin ve kripto para birimi karşılaştırma sitesi CryptoCompare’den “A” derecesine sahip. Ankette Luno tarafından geçen yılın eylül ayında eklenen Ripple’ın XRP’si, Bitcoin Cash’in iki katından fazla oy almayı başardı.

dailyhodl

Düşüşler onun umrunda değil: Tim Draper çılgın Bitcoin tahminini yineledi


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir