EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

Kripto para piyasalarında son durum: BTC ne durumda? Altcoinler artıyor mu? Günün en kazançlı kripto parası hangisi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk 20 kripto para biriminin çoğunda hafif bir büyüme görülürken, Bitcoin (BTC) yeniden 7.100 ABD doları civarında dolaşıyor.

Coin360’a göre, Bitcoin fiyatı son 24 saatte %0,28 oranında artmış durumda ve haberin yazıldığı anda 7.797 dolar seviyesinde işlem görüyor. Haftalık grafiğe bakıldığında, kripto para %6,17 oranında gerilemiş durumda.

4 Aralık’ta Bitcoin fon operatörü Grayscale tarafından yayımlanan bir rapor, Bitcoin ile ilgilenen yatırımcıların %43’ünün kadın olduğunu ortaya koymuştu.

Ether (ETH) şu anda 15,8 milyar dolarlık pazar hacmiyle en büyük altcoin pozisyonunu elinde tutuyor. İkinci en büyük altcoin olan XRP ise haberin yazılış anında 9,5 milyar dolarlık bir piyasa hacmine sahip.

Coin360 verileri, ETH’nin değer artışının son 24 saat içinde %0,51 oranında olduğunu gösteriyor. Haberin yazıldığı anda ETH 143 dolar civarında işlem görüyor. Hafta boyunca kripto para, değerinin yaklaşık %5.9’unu kaybetti.

XRP son 24 saat içinde %0,4 arttı ve şu anda 0,217 dolar seviyesinde işlem görüyor. Hafta boyunca ise yaklaşık %6,06 düştü.

En büyük 20 kripto para birimi arasında, en dikkat çekici kazanımları gören coin, %10,76 civarında artan Cosmos (ATOM).

Haberin yazıldığı anda tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 195,1 milyar dolar. Bu sayı bir hafta önceki değerden yaklaşık %4,03 daha düşük.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir