Ethereum (ETH) fiyatı için yön neresi? Teknik analistler cevaplıyor
Ethereum (ETH) fiyatı için yön neresi? Teknik analistler cevaplıyor

Ethereum (ETH) fiyatı için yön neresi? Teknik analistler cevaplıyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  • Ethereum (ETH) fiyatı 175 dolarlık desteğin üstünde kaldı ve yakın zamanda ABD doları karşısında toparlandı.
  • Bitcoin fiyatı iyi bir şekilde işlem görüyor ve son zamanlarda kilit 10.250 dolarlık direnç alanını kırdı.
  • Bu haftanın ardından ana düşüş eğilimi çizgisi, ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 178 dolar civarında dirençle kırıldı (Kraken’den veri akışı).
  • Parite 180 dolar seviyesinden işlem görüyor ve analistlere göre ETH 185 dolara yükselmeye devam edecek gibi görünüyor.

Ethereum fiyatı, ABD dolarına karşı 175 doların üzerinde işlem yaparken, Bitcoin 10.300 doların üzerine çıktı. Analistlere göre, ETH fiyatı 175 doların üzerinde olduğu sürece yükselmeye devam edebilir.

Ethereum (ETH) fiyatı analizi

Son zamanlarda, ETH fiyatında ABD dolarına karşı 180 dolarlık desteğin altında bir dezavantaj vardı. Ancak, 175 dolar seviyesi iyi bir destek olarak hareket etti ve ETH’nin daha fazla zarar görmesini engelledi. Dahası, Bitcoin fiyatı 10.000 doları destekledi ve 10.250 dolardan 10.300 dolara yükseldi. Bitcoin, altcoin’lerin toparlanmasında yardımcı oldu ve Ether, 178 dolar seviyesinin üzerine çıktı.  Ek olarak, fiyat 180 dolar seviyesini ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı kırdı. Artış sırasında fiyat, son düşüşün %50 Fib geri çekilme seviyesini 186 dolardan 175 dolara düşürdü.

Daha da önemlisi, bu haftanın takip ettiği ana düşüş eğilimi çizgisi, ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 178 dolar civarında dirençle kırıldı. Fiyat şu an %61,8’inin Fib geri çekilme seviyesinin yakınında işlem görüyor. Daha fazla alıcı taraf varsa analistlere göre, fiyat 182 dolar direnç seviyesini kırabilir. Bir sonraki direnç, 184 dolar seviyesinin yanında. Ancak, ana direniş hala 185 dolar seviyesinin yakınında.  Analistlere göre 185 dolar direncinin üzerinde ikna edici bir yakınlık, yakın vadede güçlü bir yükselişe hız kazandırabilir.

Ethereum Price Analysis ETH Chart

Analistlere göre, Ethereum 175 doların üzerinde olduğu sürece yükselir

Olumsuz tarafı, hemen bir destek 178 dolar seviyesine yakın. Ancak analistlere göre, asıl destek 175 dolar seviyesine yakın. Analistlere göre 175 dolar desteğinin altında düşüş eğilimi varsa, önümüzdeki seanslarda daha olumsuzluk olabilir. Grafiğe baktığımızda, Ethereum fiyatı 175 dolar ve 178 doların üzerinde birçok olumlu işaret gösteriyor. Dahası, Bitcoin hız kazanıyor, bu da Ether’deki kazancı 182 doların üzerinde artırıyor. Genel olarak fiyatın analistlere göre, 175 dolarlık destek alanının altına yakın olmadığı sürece daha fazla kazanma şansı var.

  • Saatlik MACD: ETH/USD paritesi için MACD şu an yükseliş eğimini düşürüyor.
  • Saatlik RSI: ETH/USD paritesi için RSI şu an daha düşük bir seviyede düzeltme gösteriyor ve 50 seviyeye doğru ilerliyor.
  • Ana Destek Seviyesi: 175 dolar.
  • Ana Direnç Seviyesi: 185 dolar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir