XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Ripple (XRP) Topluluk Fonu tescillendi! XRP’nin benimsenmesi artabilir

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

XRP Topluluk Fonu artık Hollanda’da kayıtlı resmi bir vakıf. Ripple (XRP) topluluk fonu, XRPL ekosisteminin büyümesine ve XRP’nin benimsenmesine yönelik projeleri finanse edecek. Projeler, kurul tarafından oylama yoluyla seçilecek. Ripple CEO’su Garlinghouse’un CNN’den Julia Chatterley ile röportaj yapması bekleniyor.

Ripple (XRP) Topluluk Fonu artık Hollanda’da kayıtlı resmi bir vakıf

XRP Topluluk Fonu’nun şu anda Hollanda’da kayıtlı bir vakıf olduğu belirtiliyor. Resmi bir tescil sahibi olmak, XRPL ekosisteminin, XRP’nin kabulünü artırmak için ihtiyaç duyduğu desteği almasını sağlayacak. Fon, lider geliştirici Wietse Wind’in ve diğer topluluk üyelerinin eseri. Yeni kayıtlı vakıf, geliştirme araçlarının, uygulamaların, eklentilerin ve diğer özelliklerin finanse edilmesini sağlayacak. Ayrıca, fon ekosisteme daha fazla geliştirici çekmeye yardımcı olacak. Asıl amaç, XRP’nin benimsenmesini sağlamak:

XRP topluluğunun daha uzun bir süre için talep ettiği araçlar üzerinde çalışan geliştiriciler için ödüller mevcut olacak.

Bu hamle Ripple’ın (XRP) benimsenmesini arttıracak

Sürülen tüm projeler için özenli bir seçim yapılacak. Ayrıca, projeler belirli bir süre zarfında gerçekleştirilebilirken aynı hedefte daha büyük bir kitleye ulaşılabilir olmalıdır. Kurul, oylama işlemini kullanarak seçimi gerçekleştirecek ve seçilen projeler “oylama komitesi tarafından MultiSigned işlemiyle piyasaya sürüldü” şeklinde bir fon ile finanse edilecek. Ripple CEO’su bugün CNN’den Julia Chatterley ile pazardaki beklentiler ve XRP’nin kabulü konusunda röportaj yapacak. Garlinghouse’un ne hakkında konuşacağı belirsiz. Ancak, topluluk görüşme sırasında şirketten büyük bir duyuru yapmasını bekliyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir