Eski NASA mühendisinden çarpıcı Bitcoin (BTC) itirafı
Eski NASA mühendisinden çarpıcı Bitcoin (BTC) itirafı

Eski NASA mühendisinden çarpıcı Bitcoin (BTC) itirafı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski NASA mühendisi ve Bitcoin (BTC) savunucusu Beth Moses, bu yılın başlarında dünyanın ilk kadın ticari astronotu olunca uzaydan insanlığı kuş bakışı ile değerlendirdiğini söyledi. Üç kişilik bir uçuş ekibinin bir parçası olan Moses, 22 Şubat’taki Virgin Galactic’in ikinci uzay uçuşunda “test yolcuları” olarak 55.87 mil (89.9 kilometre) hızla yörüngeye çıktı.

Eski NASA mühendisi: Dünya Bitcoin (BTC)’in potansiyelini görmeli

Bitcoin’in erken bir savunucusu olanBeth Moses, Satoshi Nakamoto’nun 2013 yılında Whitepaper’ını okuduktan sonra BTC’yi incelemeye başladı. Virgin Galactic’in baş astronot öğretmeni ve iç program yöneticisi olarak Beth Moses, küresel araçların kritik sorunları çözebileceğine inanıyor. Beth Moses Forbes’e şunları söyledi:

İnsanlık, siyasi döngülerden kurtulmak ve finanse edilmek için önemli projelerin küresel olması gereken bir noktaya ulaştı… Orijinal Bitcoin Blockchain’iniveri saklama ve değer aktarımı için referans noktası olabilecek küresel bir aracın kanıtı olarak gördüm. Nerede olursanız olun aynı genesis bloğuna atfedilen aynı defter ve bu beni küresel bir araç olarak etkiledi. Tıpkı her GPS sisteminde aynı enlem ve boylamın kullanılması gibi.

Moses, Necker Adası’ndaki Richard Branson’ın ev sahipliğini yaptığı Blockchain Zirvesi etkinliğinde yaptığı yolculuktan görüntüleri yayımladı. Kripto destekçisi ve Virgin Grubu’nun kurucusu Branson, finansal sistemi dönüştürmek için gereken küresel araçları ortaya çıkarmak için buradaki Blockchain geliştiricilere yatırım yapıyor.

İngiliz milyarder PIT’in destekçisi

İngiliz milyarder, ABD’deki en büyük Bitcoin ticaret platformu Coinbase ile rekabet etmeyi amaçlayan bir kripto para birimi borsası olan PIT’in destekçisi.  PIT, New York Borsası, TD Ameritrade, Google ve Goldman Sachs’tan bir Wall Street emektarı ve teknisyeni tarafından yönetiliyor. Borsa 200’den fazla ülkede kullanılabiliyor, kullanıcıların banka hesaplarını kripto için ABD doları, Euro ve sterline dönüştürmek için Blockchain ile ilişkilendirmelerini sağlar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir