Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Popüler Bitcoin borsasında BTC 6.500 dolara düştü!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tayland’ın önde gelen Bitcoin ve kripto para birimi borsası kapanacağını duyurdu ve Bitcoin borsada 6.500 ABD doları seviyesine geriledi.

Tayland’ın önde gelen Bitcoin borsasında, BTC 6.500 dolara düştü

Tayland’ın önde gelen Bitcoin ve kripto para birimi borsası Bitcoin Co. Ltd. (BX.in.th) ticaret işlemlerinin sona erdiğini açıkladı. 2 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada borsa, cüzdanını ve dijital borsa hizmetlerini durduracağını söyledi. Firma kapatma için somut bir sebep vermedi, ancak “diğer iş fırsatları” üzerinde durduğunu açıkladı.

Ancak duyuru beklenmedik bir sonuca neden oldu. Dijital para kralı Bitcoin’in fiyatı borsadaki panik havasıyla 6.500 ABD doları seviyesine geriledi. Paniklenen yatırımcılar, varlıkları boşaltmak için hareket ederek fiyat düşüşüne neden oldu. Tayland’da yaşayan bir gazeteci olan Jon Russell, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, duyurunun ardından BX’te 6.500 dolara kadar düştü. Bu indirimle küresel borsalarda BTC fiyatı 9.760 dolar olmasına rağmen BX’te BTC 8.800 dolardan ticaret yapmaya devam ediyor.

Asiacryptotoday

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir