İşte yeni çıkan “çarpıcı” Bitcoin ve altcoin fiyat tahminleri
İşte yeni çıkan “çarpıcı” Bitcoin ve altcoin fiyat tahminleri

3 analisten 3 yüz güldüren Bitcoin fiyat tahmini

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadaki mevcut düşüş eğilimine rağmen, Bitcoin (BTC) sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilecek. Bu, en popüler dijital varlığın 28.000 dolara yükselebileceğini düşünen Bitcoin yatırımcısı ve destekçisi Max Keiser’ın Bitcoin fiyat tahmini.

Bitcoin yeni zirvelere ulaşabilir mi? Max Keiser’e göre evet

Max Keiser’e göre, Bitcoin hash rate’ı artmaya devam ediyor ve 90 milyon HT/s’ye yaklaşıyor. Blockchain.com, Bitcoin’in hash rate’ının 31 Ağustos’ta 84 milyon HT/s’de en yüksek noktaya ulaştığını gösteriyor. Bay Keiser’in açıkladığı gibi, kripto para birimi yakın gelecekte Bitcoin ağının son aylarda yaşadığı hash rate’daki artışı göz önüne alarak 28.000 dolara yükselebilir. Keiser’ın tahminleri, Bitcoin’in 10.000 doların altına düşmesinden sonra geliyor ve BTC yazım sırasında 9.950 dolara yakın duruyor.

Raul Pal: “Son anda bir roket gemisine binebiliriz.”

Bu fiyat düşüşü nedeniyle, birçok yatırımcı ve meraklı, kripto pazarındaki yeni bir ayı trendinden bahsetmeye başladı. Bununla birlikte, en popüler kripto para biriminin geleceği hakkında boğa kalan birçok analist var.  Global Macro Investor ve Real Vision Group kurucusu ve CEO’su Raul Pal’a göre, son anda bir roket gemisine binebiliriz. Uzman Bitcoin’in şu anda ürettiği mevcut kama modelini analiz ederek BTC piyasasında “yüksek bir başarı olasılığı” olduğunu düşündüğünü söyledi. Bitcoin’in bu yıl sonundan önce 28.000 dolara ulaşması için, sadece dört ayda yüzde 191 oranında büyümesi gerekiyor. Bu imkansız olmasa da bu fiyat tahmini  için BTC yakın gelecekte 10.000 doların üzerine çıkabileceğini göstermek zorunda kalacak.

PlanB’nin Bitcoin fiyat tahmini: “Bitcoin 55.000 doları aşacak.”

Bitcoin’in fiyat artışının ana katalizörlerinden biri, Mayıs 2020’deki yaklaşmakta olan halving’e bağlı olabilir. Yakın gelecekte gerçekleşecek olan halving’te dijital para biriminin yeni blokları başına verilen ödül 12,5 BTC’den blok başına 6,25 BTC’ye düşecek.  Analiste göre kurumsal ve perakende yatırımcılardan artan bir talep varsa, bu açıkça Bitcoin fiyatı üzerinde yükselişe yol açacak. Kripto para birimi analisti PlanB’ye göre, Bitcoin’in ilk halving etkinliği dijital para biriminin 55.000 doları aşmasına yardımcı olabilir. Bu olursa, Bitcoin Aralık 2017’de kayıtlı olan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 ABD dolarının neredeyse üç katına çıkabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir