2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı
2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı

Tarihi Bitcoin borsası kepenk indiriyor! Bitcoin borsada 9 bin dolardan satılıyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tayland’ın en büyük kripto para ve Bitcoin borsası olan Bitcoin Co. Ltd. (BX.in.th) bugün aniden önümüzdeki ay kapanacağını açıkladı.

Tayland’ın en büyük Bitcoin borsası faaliyetlerini sonlandırıyor

Borsa, herhangi bir ayrıntı vermeden “diğer iş fırsatları”na odaklanmak istediğini söyledi. Bitcoin Co. Ltd. 6 Eylül’den sonra tüm mevduatları devre dışı bırakacak ve 30 Eylül’den sonra alım satım hizmetlerini durduracak. Bu nedenle, müşterilerden borsada tutulan fonları, 1 Kasım’dan önce kendi banka hesaplarına veya dijital cüzdanlarına çekmeleri isteniyor.

Bitcoin Co. Ltd. ayrıca, gelecek yıl için Tayland menkul kıymetler düzenleyicisi olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) bir Bitcoin ve Kripto Para Borsası lisansı almayacaklarını söyledi:

Son 5 yıldaki Bitcoin Co. Ltd. hizmetlerimizi kullandıkları için sadık müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Lütfen tüm fonların tamamen güvende olduğunu ve tüm müşterilerin kendilerine geri ödenen fonlarının %100’ünü alacağını unutmayın.

Bitcoin Co. Ltd.’de Bitcoin 9.000 dolardan satılıyor

Veri sağlayıcısı CoinMarketCap’a göre BX.in’in son 24 saatlik hacmi 10 milyon doların üzerinde ve borsa Bitcoin piyasasında ün sahibi. Yazım sırasında, Bitcoin borsada 9.000 dolardan (277.000 THB) satılıyor ve bu fiyat küresel piyasalardan %8 daha ucuz.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir