Bitcoin’in ağ etkinliği ölçümleri ATH’ye ulaştı: Bu neyi gösteriyor?
Bitcoin’in ağ etkinliği ölçümleri ATH’ye ulaştı: Bu neyi gösteriyor?

Bitcoin’in ağ etkinliği ölçümleri ATH’ye ulaştı: Bu neyi gösteriyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın başından bu yana, Bitcoin’in fiyatı %199 oranında arttı ve ayı ile ilgili birkaç işarete rağmen, BTC değerlemesini 11 bin doların üstünde tuttu. Bitcoin’in balistik yükselişi, dijital varlığın 2019’da yeni zirvelere dokunmasını sağlamaya devam etti.

Bitcoin hash rate’ı, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

En eski ve en büyük kripto para birimine ilişkin başka bir dönüm noktasına göre, Bitcoin hash rate’ı saniyede 74,54 milyon tera hash ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Hash rate geçen aydan bu yana olumlu bir seyir izliyordu. Bu rakam, 2018’deki Bitcoin’in çökmesinden bu yana ağı güvence altına almak için bilgisayar gücünün %1408 oranında yükselişini gösteriyor. Bu durumdan önce, Bitcoin hash rate’ı 29 Haziran’da 68,63 milyon TH/s ile tüm zamanların en yüksek seviyesini vurdu.

Kaynak : Blockchain.com

Artan fiyat hareketi yükselen hash rate’a öncülük ediyordu. Basın zamanında, “dijital altın” 200 milyar dolarlık bir piyasa değerinde. Bitcoin 2020’de planlanan halving etkinliğine yaklaştığından, dijital varlığın diğer ağ etkinliği ölçümleri de en yüksek seviyesine çıkıyor. Lider kripto varlığının zorluğu 6 Temmuz’da 7,93 T idi.

Kaynak : BitInfoChart

Bitcoin’in ağ etkinliği ölçümleri ATH’ye ulaşıyor

Dijital varlığın madencilik geliri yönündeki ölçümlerinde bir başka olumlu hareket kaydedildi. Bitcoin’in madencilik geliri bir artış gösterdi ve 6 Temmuz’da 25,96 milyon dolar olarak kaydedildi.

Kaynak : Blockchain.com

Bitcoin’in ikinci çeyreği, Unspent Transaction Output  (UTXO)’da tüm zamanların en yükseği olarak yıldız oldu.

Kaynak : Blockchain.com

Bitcoin Cash (BCH) çok düşük bir hash rate bildirdiği için, hash rate açısından en son ATH, hard fork öncesi bir zamanda geliyor. 

Kaynak : BitInfoChart

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir