Ünlü analist: “Ripple, çok yakında 50x yapacak!”
Ünlü analist: “Ripple, çok yakında 50x yapacak!”

Ünlü analist: “Ripple, çok yakında 50x yapacak!”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP) bugün 0,45 dolarlık destek alanının üzerinde işlem gördü. Fiyat güçlü dirençlerle karşı karşıya. Yazım sırasında ise XRP artışını devam ettiriyor. Ünlü bir analist XRP’nin bir sonraki yükseliş döneminde 50 katına çıkacağını iddia ediyor.

Credible Crypto: “Ripple, çok yakında 50x yapacak!”

Credible Crypto isimli kripto analisti Ripple’ın XRP tokeninin bir sonraki boğa döngüsünde 50 katından daha fazla yükseleceğini belirtiyor. XRP’nin biriktirme süreleri ile önde gelen kripto para birimi Bitcoin arasındaki benzerliklere bakarsak, bu tahminin bir anlamı olduğu ortaya çıkıyor. 

Credible Crypto, Bitcoin’in 2014-2015 kripto kışından sonra neredeyse bir yıllık birikim döneminden geçtiğini belirtti. Ardından, piyasayı 20.000 dolara gönderen oldukça fazla boğa odaklı 122x’lik bir ralli geldi. Ayrıca boğa odaklı bir momentum göstergesi olan hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) indikatörü büyük bir ralliye işaret ederek Golden Cross oluşturdu. 

Ripple’ın MoneyGram ile olan ortaklığı fiyatı arttırabilir

Credible Crypto, Ripple’ın şu anda 2017 boğa koşusundan önceki Bitcoin birikim dönemiyle eşleşen bir dip oymakta olduğunu ekledi. Ayrıca Ripple’ın yakın zamanda Western Union’ın en büyük rakibi olan MoneyGram ile ortaklık kurduğu gerçeğini unutmayalım. Bu ortaklık iki yıllık bir ilk süreye sahip olacak ve Ripple’ın dijital varlıkları kullanan sınır ötesi ödeme ve döviz takas işlemlerinde MoneyGram’ın kilit ortağı olmasını sağlayacak. 

Ripple, MoneyGram’ın iki yıllık bir süre boyunca özkaynak karşılığında 50 milyon dolara kadar para kazanmasını sağlayan bir sermaye taahhüdünü kabul etti. Ripple CEO’su Brad Garlinhouse, bunun yabancı banka hesaplarını dağıtma ihtiyacını ortadan kaldıracağını söyledi.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir