4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı
4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Yükseliş başladı, geri sıçrama görebilir miyiz?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün en iyi kripto paralar kırmızı bölgedeydi ve sadece Litecoin yükseliyordu, bugün durum tam tersi. En büyük 10 kriptonun fiyatı artıyor ve en büyük kazanan, %6’dan fazla artan Binance Coin oluyor. LTC’nin dünkü değerine kıyasla neredeyse %3 düştüğü görülüyor. İşte bugünkü BTC, ETH, XRP fiyat tahmini…

Toplam piyasa kapitalizasyon çizelgesi

CoinMarketCap – Kripto para piyasa değeri

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Boğalar hacimleri arttırıyor

Bu bağlamda, boğalar piyasa kapitalizasyonunu 261 milyar dolara getirerek, işlem hacmini 64 milyar dolardan daha fazla arttırdılar.

BTC/USD

Kripto artan kanalı içinde hareket etmeye devam ediyor. Hareketli ortalamalar yukarı doğru yönlendirilir ve aralarındaki mesafe artar, bu da yükseliş eğiliminin varlığını ve gücünü gösterir.

BTC / USD 1 günlük grafik

TradingView BTC/USD grafiği

Bitcoin, düşüş eğilimlerini gösteren teknik göstergeleri yanılttı ve 8.000 doları aştı. Destek seviyesinin kırılmasına kadar, modelin tamamlanması ve düşüşün başlangıcı hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu anlamak çok önemlidir. Senaryonun iptali 9.195 dolarlık bir döküm olacak; Bu durumda, 10.000 doların üzerinde büyümenin devam etmesini beklemeliyiz. Şu anda, baş ve omuzların geri dönüş düzeninin oluşması için bir potansiyel var; bu rakam içinde 8.450 dolarlık bir test bekleyebiliriz.

BTC fiyatı yazım sırasında 8.129 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Şu anda ETH, ilk 3 kripto para arasında en fazla değer kazanan oldu ve oranı son 24 saatte %4 arttı.

ETH / USD 1 saatlik grafik

TradingView ETH/USD grafiği

Lider altcoin 250 dolar direnç işaretine ulaşmak ve hatta onu aşmak için varlık kısa senaryoda aşırı alıma bakıyor. RSI göstergesi alıcılar zaten karlarında sabit, yani aşağı doğru hareket ediyor. Ayrıca, işlem hacmi önceki seviyelere göre azaldı. Tüm bu faktörler birkaç gün içinde 255 dolar olan en yakın destek seviyesine hafif bir geri dönüş sinyali veriyor.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 259,05 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Ripple, Bitcoin ve Ethereum ile yarışmaya çalışıyor. Ancak, hala 0,40 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için mücadele ediyor. Teknik faktörlerin yanı sıra, fiyatı potansiyel olarak yukarı çekebilecek temel sebepler de var. Son haber geçmişiyle ilgili olarak, Ripple, Brezilya’da bir ofis açtı ve Latin Amerika ülkelerine genişlemeye devam etmek istiyor.

XRP / USD 30 dakikalık grafik

TradingView XRP/USD grafiği

30 dakikalık grafikte, Ripple direnç seviyesini kırdı ve yerel maksimum değerine yakın bir yerde bulunuyor. Ancak, işlem hacmi fazla artmadı, bu da 0,40 dolarlık alanda bir düzeltme anlamına gelebilir.

Dahası, MACD göstergesi birkaç gündür durgun kaldı ve çizgileri aşağı doğru hareket etmek üzere. Fiyat önceki direncine geri döndüğünde, yatırımcılar XRP’nin yeni bir seviyesini bekleyebileceği gibi, kripto para potansiyel bir boğa hareketi için pozisyonunu artırıyor.

XRP’nin fiyatı, yazım sırasında 0,4050 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir