Ay’a yolculuğa çıkmaya hazırlanan 5 altcoin
Ay’a yolculuğa çıkmaya hazırlanan 5 altcoin

Ay’a yolculuğa hazırlanan 5 altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz ay çoğu kripto para biriminin, özellikle de Bitcoin’in hem piyasa değeri olarak hem de değer olarak büyüdüğünü gördük. Öyleyse ne bekleyebiliriz? Yakın gelecekte ay’a vuracak olan altcoin birimleri hangileridir? Hem Bitcoin hem de Ethereum burada tartışılmayacak, sadece altcoin’lere odaklanacağız.

Riiple (XRP)

Şimdi Bitcoin ve Ethereum’dan sonra market hacmine göre 3. büyük kripto para birimi. Bu kripto, sadece bağımsız kullanıcıları değil, büyük finansal kurumları çekmek ve çalışmak için kuruldu. Ayrıca, ödemeleri kolaylaştırmak ve onları şaşırtıcı derecede hızlı ve ucuz hale getirmek için geliştirilmiştir.

Aynı zamanda Google’dan ve diğer büyük kurumsal yatırımcılardan büyük destek alan bir para birimidir. Ayrıca Tayland, Kore ve Tayvan gibi ülkelerden Asya Bankaları’nın ilgisini gösterdiğini ve dijital para birimlerini finansal kurumlarına tanıttığını görüyoruz.

Binance Coin (BNB)

Çizelgelere bakıldığında, hiç şüphesiz 2019’daki en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri. Yeni yıldan bu yana %500’den fazla artış göstererek ilk 10’da bulunan en iyi performansa sahip kripto para oldu.

Şaşırtıcı bir şekilde zaten 2017 yılında ulaşılan ATH değerini aştı . Ayrıca, ilk 10 kripto para biriminden kendi rekorunu kıran ilk altcoin’dir. Bu altcoin’e bu kadar değer ve işlem hacmini veren asıl sebep, Binance Borsa’sının tüm yıl boyunca en kalabalık ve en güvenilir borsalardan biri olması.

EOS (EOS)

Teknolojik olarak en gelişmiş platformlardan biri olduğu için Ethereum’un büyük bir rakibi olarak bilinir. Çoğunlukla, geliştiricilerin herhangi bir programlama dili hakkında yoğun bilgi sahibi olmalarına gerek duymadan işlem yapmalarına izin verir. (Ethereum’dayken, Solidity dilinde nasıl kod yazılacağını bilmek gerekir).

Buna ek olarak, bu altcoin mayınlı değildir, bunun yerine topluluk tarafından seçilen belirli kullanıcılar tarafından üretilir. EOS, 2019’un başından bu yana değerini iki katına çıkaran bir para birimidir. Block.One’un Yeni EOS Destekli Sosyal Medya Uygulaması, altcoin’i beklenenden daha kısa bir süre içinde yeni bir değere taşıyabilir.

Stellar Lümens (XLM)

Stellar, işlemleri ve sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak için tasarlandı, ancak hiçbir zaman büyük finansal kurumlara odaklanmadı, bu avantajları bireysel kullanıcılara vermeye odaklandı. Özel, takip edilemez, hızlı ve ucuz işlemler.

PayPal kullanarak yapılan bir işlem genellikle %5 oranında ücret alırken, Stellar (XLM) 600.000 işlem için 0,01 ABD Doları ücret alır. Ayrıca işlem hızı işlem başına 5 saniyedir. Ek olarak, Stellar’ın, bu projesini desteklediği bilinen en büyük markalardan biri olan IBM’nin büyük kurumsal yatırımcılarla birlikte çalıştığı da bilinmektedir.

Litecoin (LTC)

Bitcoin’in ana alternatifi. Kripto para birimlerinin ilk 10’unda zaten piyasaya göre uzun süredir bulduğumuz bir altcoin. Bitcoin’e çok benzer bir şekilde geliştirildi, ancak elbette, daha verimli olmak ve Bitcoin’in başarısız olduğu yerlere çözümler sunmak için kuruldu.

BTC için madencilik süresi 10 iken Litecoin için ortalama blok madencilik süresi 2 buçuk dakikadır. Bitcoin, aktivasyon için madencilerin %95’inden SegWit destek sinyalini gerektirirken, Litecoin sadece %75’ini gerektirir. Bu özellik ile daha çok kullanıcıya ulaşılıp daha çok kâr dağıtılmakta.

Altcoin ve ATH

Bunlar makul bir şekilde hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edecek 5 altcoin. Tüm bu Kripto para birimleri, Çok yakında (BNB zaten geçti) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine ulaşacak ve ilerlemeye devam edecektir. Büyük olasılıkla, bazılarının yakın gelecekte ulaşmak üzere oldukları rakamlar karşısında hayrete düşeceğiz.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir