Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor
Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor

EY’dan sonra bir başka muhasebe devi daha Ethereum’u seçti

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ernst & Young (EY) , ZK-Snarks gizlilik araçlarını yayınlayacaklarını açıkladıktan sonra, Nightfall bu ay, bir başka muhasebe devinin Ethereum’la işbirliğine gideceğini açıkladı.

Ernst & Young’dan sonra muhasebe devi Deloitte’da Ethereum’da

Bankacılık Enstitüsü (IoB) son zamanlarda, Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışan bir personel veri çözümü kullanmaya başlamak için Deloitte ile üç İrlanda bankası, yani İrlanda Bankası, AIB ve Ulster bankası ile birlikte bir ortaklık yaptığını duyurdu. Deloitte, özel EMEA Blockchain Lab’ın sınırları içerisinde Ethereum tabanlı bir araç geliştirdi. 

Araç, personel ile ilgili geniş bir veri yönetimi yelpazesini kolaylaştıracak ve şu anda beta halinde olmakla birlikte, 2020 yazında bir noktada kullanıma sunulması planlanıyor.  Ortaklığın amacı, yıllık maliyetleri düşürme, riski azaltma ve gelişmiş kullanıcı deneyimidir. Bu araç aynı zamanda bankalara İrlanda Merkez Bankası’nın Minimum Yetkinlik Kodu (MCC) ve Finans kurumları için Uygunluk ve Olasılık rejimlerine uyum konusunda düzenleme yapmalarında yardımcı olacak.

Bu projenin sektöre olası etkileri

Çalışanlar ayrıca gelişmiş bir kullanıcı deneyimine tanık olacak ve profesyonel nitelikleri, profesyonel tanımlamaları ve CPD saatleri gibi verileri içerecek dijital cüzdanlarına doğrudan erişebilecekler. Ulster Bank CEO’su Jane Howard, ortaklık hakkında şunları söyleyebildi:

Bu projede Bank of Ireland, AIB ve Enstitü ile işbirliği yapmaya çalıştı. Bu gelişme, bankacılık profesyonellerinin kariyeri boyunca mesleki gelişimlerini en üst seviyeye çıkarmasını sağlayacak ve şüphesiz İrlanda’da daha sağlıklı bir bankacılık sektörüne yol açacak ve tüketicilerin, toplulukların ve işletmelerin gelişmesine destek olacak.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir