TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!
TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!

TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası en büyük 20 kripto paradaki kazançlarla bugün yeşil tahtada işlem görüyor. Bunların arasında, hem EOS hem de TRON, ralliyi yönlendirmek için günlük olarak USD bazında %10’dan fazla artış kaydediyor. 

TRON’un CEO’su Justin Sun, büyük duyuruyu tweetledi

Günün erken saatlerinde, TRON’un CEO’su ve kurucusu Justin Sun, TRON ve BitTorrent hakkında “devasa bir şey” tweetledi:

Başardım! Blockchain topluluğu için büyük kazanç! Büyük açıklama 3 Haziran’da. Bizi takip etmeye devam edin!

TRON’un CEO’su ve kurucusu Justin Sun, daha fazla ayrıntı paylaşılmamasına rağmen, uzmanlar duyurunun veri depolaması için yeni bir merkezi olmayan çözüm olan merakla beklenen BitTorrent Dosya Sistemi ile ilgili olacağı konusunda hemfikirler. Bugünün yükselişiyle birlikte TRON, 2,3 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile 11. en büyük kripto para birimi oldu ve günlük bazda yaklaşık %13 artışla 0,035 dolardan ticaret yapıyor.

EOS’a Coinbase ve Block.one dopingi

Bu arada EOS, Cuma günü Coinbase’in perakende müşterileri için para birimi için destek eklediğini açıklamasının ardından bir miktar kazanç sağladı. Ayrıca, Block.one’un 1 Haziran Cumartesi günü EOS ile ilgili ana duyurusu öncesinde, kripto para yatırımcıların dikkatini çekiyor gibi görünüyor. Şu anda, EOS günlük bazda %10 artarak 8,37 dolar seviyesinde ticaret yapıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir