Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Bu fraktal formasyonu Bitcoin’i (BTC) Temmuz’da 20.000 dolar olarak ön görüyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) pazarlarında görülen fiyat hareketi tamamen rastgele görünüyor, seçkin bir grup “balinalar” ve “kurumlar” grubu tarafından kontrol ediliyor, görünüşte birkaç tıklama ile herhangi bir dijital varlığın çöküşüne neden olabilirler. Ancak, pratikte durumun böyle olmadığı çabucak ortaya çıkıyor. Twitter’da kripto para analistlerini paylaşan bir kullanıcı ise BTC’nin fraktal hareketleri gösterdiğini açıklıyor.

Aslında, yukarıda görüldüğü gibi, Bitcoin Mayıs ayının ilk haftasındaki (yuvarlağa alınmış bölüm)mevcut hareketi izliyor gibi görünüyor. Mayıs ilk günleri ile ayın geneli bir fraktal gösterirken benzer düşüşler yaşadı ve benzer noktalarda geri dönüşler gördü. Bu fraktalın kesinliği Bitcoin’in 8.000 dolardan 8.900 dolara olan son hareketini tahmin etmesiyle daha da kuvvetleniyor. Kaleo’nun Pazar günkü yüzde 10 artıştan sonra belirttiği gibi, saatlik grafikte bile fiyat hareketi aynı.

Kripto para piyasalarında öne çıkan haberler…

Fraktal analizi Mayıs ayında kendini kanıtladı

Fraktal hareketi ile ilgili daha ikna edici nokta, Kaleo’nun beklentisi doğrultusunda yukarıdaki yayınladığı BTC grafiğinde Bitcoin’in 8.000 doların altına düşeceği öngörülüyordu. Ve ardından Bitcoin, fraktalı takip ederek 8.000 doların altına geriledi. Bunun sadece başlangıç olduğuna inanan analist, söz konusu tur sayısının düşmeye başladığını BTC’nin fraktalın fiyat hareketini yüzde 3 (küçük bir farkla) içinde takip ettiğini ve altta görülen mavi çizgiyi etkili bir şekilde yansıttığını belirtti.

Taslak, BTC’nin önümüzdeki saatlerde 8.650 dolarda zirve yapacağını, ardından tekrar 8,000 dolara bir düşüş ve ardından önümüzdeki günlerde bu düşük seviye ile 8.000 doların ortası arasında dalgalı hareketleri gösteriyor. Bazı analistlerin görüşü, gözünde 8.000 doların yeniden test edilmesi keskin bir düşüşü beraberinde getireceği yönünde olsa da fraktal şu ​​an takip etmek için en güvenilir sinyal gibi görünüyor.

Bundan sonra bölüm ise, bu fraktalın şok edici kısmı! Eğer fraktalın tamamı biter ve Mayıs ayının başındaki hareketlerin hepsi bir kez daha tekrarlanırsa -ancak bu sefer daha büyük bir zaman diliminde gerçekleşecektir- tam olarak Kaleo’nun belirttiği gibi “doğrudan 20.000 dolara” bir hareket görülebilir.

Temmuz ayında Bitcoin 20.000 dolar beklentisi

Gerçekten de, açık bir parabolik düzende yer alan yukarıdaki fraktal, Bitcoin’in Temmuz’a kadar 20.000 dolara varabileceğini ve ardından nispeten büyük bir yüzde 20 ve üstü düşüşüne duyarlı olduğunu gösteriyor. Bu durum, özellikle BTC’nin önümüzdeki altmış günde 20.000 dolara ulaşması, fraktal şimdiye kadar neredeyse tamamen doğrulandığı için olasılık dâhilinde duruyor.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir