Bitcoin (BTC) tutan adreslerin dağılımı

Bitcoin (BTC) tutan adreslerin detayı açıklandı: Bakın balinalar ne kadar BTC tutuyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York’taki dijital varlık araştırma firması Delphi tarafından yapılan son bir analizde, şu anda Bitcoin’e sahip 22,9 milyon Bitcoin (BTC) adresi bulundu. Şaşırtıcı bir şekilde, bu Bitcoin adreslerinin neredeyse %90’ı bir BTC’nin onda birine sahip ve bu da 3,40 dolardan daha az bir tutara denk geliyor.

Bitcoin (BTC) tutan adreslerin dağılımı

Bitcoin tutan adreslerin %80’i 100 dolardan daha az ve yaklaşık 11,5 milyon adres 3,40 dolardan daha az bir tutarı (0,001 BTC) içeriyor. Bu, Bitcoin adreslerinin %80’inin Las Vegas’ta bir Queen+Adam Lambert konserine bilet almaktan daha az BTC’ye sahip olduğunu gösteriyor.

Bitcoin adreslerinin %50’si, kendilerine Starbucks’tan bir Latte sipariş etmek için yeterli BTC’ye sahip değil.

Balinalar, toplam BTC’nin yüzde 3’ünden fazlasını temsil ediyor

BTC’de 1.000 dolardan fazla bir tutarı içeren 1,5 milyon Bitcoin adresi, tüm Bitcoin adreslerinin neredeyse yüzde 7’sini oluştururken, 10 milyon dolardan fazla BTC’ye sahip olan yalnızca 588 adres var. Şu anda, 1 ile 100 BTC arasında tutulan adresler, dolaşımdaki Bitcoin’in neredeyse %35’ine sahipken, balinalar 100.000 BTC’den 1.000.000 BTC’ye kadar değişen toplam BTC’nin %3’ünden fazlasını temsil ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir