3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

Ethereum 21 Eylül fiyat görünümü: ETH için kritik seviye 230 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 21 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Ether, piyasaya giren fonlarla birlikte yükselişini devam ettirerek 230 dolar sınırına kadar getirdi.
  • Bu fiyat yükselişi ETH’nin 4 saatlik grafik görünümünde 100 HO üzerine çıkmasını sağlayarak olumlu bir görünüm verdi.
  • Orta vadede üçgen formasyonunda bulunan Ether ise gün içerisinde bu formasyonda bir kırılıma gidebilir.

Ethereum dolar karşısında son 24 saatlik fiyat hareketlerinde yüzde 8 oranında değer kazanırken, bu artış Bitcoin karşısında yüzde 4,38 oranında gerçekleşti.

Ethereum 21 Eylül fiyat hareketleri

Ethereum dün 210 dolar fiyatı ile saatlik grafikte 100 ve 200 HO seviyesinde günü kapatmaya hazırlanırken, dün yaşanan ani yükseliş ile bu saatlik hareketli ortalama seviyelerini geçerek, fiyatını 225 dolara kadar çıkardı.

Yeni günde kısa bir mola verdikten sonra yükselişine devam etme eğilimi gösteren Ether, yazımız yayına hazırlanırken 228 dolardan el değiştirirken pozitif konumunu koruyordu.

Öte yandan ETH/USD grafiğine daha geniş perspektiften baktığımızda dört saatlik grafikte de 100 HO’nun üzerine çıkıldığı görüldü. Şu an için4 saatlik grafikte 200 HO sınırında bulunan Ether’in gün içerisinde bu ortalamayı geçmesi, kazanımlarını arttırabilir. Aynı zamanda 4 saatlik 200 HO seviyesi ETH/USD paritesinin içinde bulunduğu üçgen formasyonunun üst çizgisine de denk geliyor. Bu 230 -235 dolar bandını ETH için daha güçlü bir direnç haline getiriyor.

Eğer bu seviye kırılamaz ise Ether’de bir miktar gevşemeye şahit olabiliriz. Bu olası gerilemenin ise gün içerisinde 220 doların altına sarkması şeklin de görebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte takip ettiğimiz MACD göstergesinin pozitif bölgede olduğunu ve alım yönlü sinyallerine şahit oluyoruz. Diğer yandan düzenli olarak takip ettiğimiz stokastik göstergesi de yükseliş yönlü hareketler sergiliyor. Sabah saatlerinde aşırı alım bölgesinin hemen altında bulunan ve yönünü kuzeye çevirmiş olan stoch, yükselişin devamı yönünden sinyaller veriyor.

Ethereum’un 230 dolar direnci kırabilme kabiliyetini ise RSI’ın 73 seviyesi ile oldukça yüksek olmasından ve 100 seviyesinin üzerinde bulunan CCI göstergesinin hareketlerinden de şu saat diliminde teyit edebiliyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin