Genesis, Hashflare sözleşmelerinin iptalinde kararlı
Genesis, Hashflare sözleşmelerinin iptalinde kararlı

Genesis, Hashflare sözleşmelerinin iptalinde kararlı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En popüler bulut madenciliği hizmetlerinden biri olan Genesis Madencilik, tüm sözleşmeleri iptal eden Hashflare‘nin ardından kârlılığını koruyor. Genesis Madencilik kullanıcıları, hala ödeme aldıklarını bildirirke, kârlılık, Hashflare’nin bakım maliyetlerinden daha düşüktü ve zarar veren sözleşmelerle sonuçlandı.

Hashflare olayı, Genesis Madencilik için bir reklam işlevi gördü

Şimdilik Genesis Madencilik, artan madencilik faaliyeti ve daha düşük Bitcoin pazar fiyatları arasında bile kârlılığı sağlamak için yeterli donanıma sahip olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte, bulut madenciliği özellikle Bitcoin için giderek riskli bir hal alıyor. Bazı Altcoinler kolay bir kârlılık sunarken Bitcoin için madencilik sıkıntısı söz konusu değil.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin, Hashrate’i önemli ölçüde artmış ve 46,8 milyon TH / sn’yi aşmıştı. Bu durum, 16 Haziran’da madencilik gücünün sadece 30 milyonu Bitcoin ağına yönlendirildiği zamandan bu yana yaklaşık %50’lik bir büyüme anlamına geliyor.

Son durum, daha az makine ile potansiyel ödülleri azaltarak zorluğu artırdı. 2018’de talep üzerine, yeni madencilik tesisleri sürekli olarak çevrimiçi hale geliyor.

Haziran sonunda Sichuan seli sırasında Bitcoin madencilik gücünde geçici bir çöküşün ardından, Bitcoin ağı bazı Hashrateler’ini yitirdi ancak hızla yeni kayıt seviyelerine geri döndü. Sadece son üç ayda, Bitcoin’in Hashrate’i kabaca üç katına çıktı.

Bazıları, ödemeler için çok ince bir marj olduğu gerekçesiyle, Genesis Madencilik ve Bitcoin sözleşmelerinin bile bu karmaşada durdurulması gerektiğine inanıyor. Bulut madenciliğinin eleştirmenleri, kontrat satın almanın önceden gerçekleştiğini ve genellikle oldukça pahalı olduğunu bildiriyorlar. Aynı zamanda Bitcoin ve Altcoinler için hem karmaşa gücü hem de piyasa fiyatları dalgalanmakta ve sözleşme herhangi bir güvenlik sağlamamaktadır. Genesis Madencilik, donanım eklemeye devam ederken bile eski sözleşmeler kârlı hale gelebilir.

Minergate, küçük çaplı madenciliğe bir alternatif olarak görülse de eleştirmenler, maden yazılımının verimsiz olabileceği konusunda uyarıyor ve bazı karma güçleri üçüncü taraflara yönlendiriyor. Ayrıca, CryptoNote madenciliği için bile tüketici donanımının kullanılması önerilmiyor.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir