featured

Ekim ayında en hızlı yükselen altcoinler: AI-meme coinler ve PolitiFi tokenlar zirvede

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme Coin Haberleri: Kripto paralar ekim ayında çalkantılı bir süreç geçirdi ve karışık bir seyir izledi. Ekim başında küresel gerginliklerin etkisinde kalan piyasalar, Bitcoin’in 70 bin dolar sınırına yaklaşması ile iyimserlik kazandı. Yatırımcı ilgisi ve sosyal ilgi Bitcoin etrafında yoğunlaşırken altcoinler yatay bir seyir izledi. Ekim ayının dördüncü haftasında ise Solana ekosistemi ve AI destekli meme coinler en hızlı yükselen kripto paralar oldu.

Ekim ayında en hızlı yükselen meme coinler

Ekim ayının dördüncü haftasında Solana meme coinleri ve AI+ Meme temalı coinler dikkat çekici yükselişler yaşadı. Solana tabanlı kedi temalı POPCAT ve MEW tüm zamanların en yüksek seviyesini test ederek düşen piyasa şartlarında sırasıyla aylık yüzde 47 ile yüzde 75 yükseliş sergiledi. Solana meme parası olmamasına rağmen Simon’s Cat coin de son iki haftanın hızlı yükselen varlıklarından biri oldu.

Buna karşın yine Solana merkezli AI + Meme ekosisteminin kesişimi olan Goatseus Maximus (GOAT) aylık yüzde 680 büyüme kaydetti. Haftalık ise yüzde 90’nın üzerinde bir artış gösterdi ve CoinMarketcap sıralamasında ilk 10 meme coin arasına girerek önemli bir kilometre taşına ulaştı. Ayrıca listelendikten sadece iki hafta sonra bu başarıyı elde eden GOAT hızlı bir yükseliş momentumuna sahip.

GIGA
GIGA 1 aylık fiyat grafiği

Solana ekosistemindeki yeni memelerden biri olan Gigachad (GIGA) son bir ayda en hızlı yükselen meme paralardan biri diğeriydi. 3 Ekim’de 0.026 dolar seviyesinden ilk olarak 0.050 dolara, ardından 0.63 seviyesine yükseldi. Tüm zamanların en yüksek seviyesine 25 Ekim’de ulaştı. Nisan ayında piyasaya çıkmasının ardından bir süre yatay seyrettikten sonra yükselme gösteren meme coin 0,27 dolardan önemli bir kırılma gerçekleştirdi. Mevcut seviyesinin üzerinde bir tutunma sergileyebilirse önümüzdeki ay da başarılı bir çıkış yapabilir.

Güncel olarak hızlı yükselen altcoinlerden bir diğeri de Luna by Virtuals (LUNA) oldu ve son 24 saate yüzde 277 yükselen AI temalı meme dikkat çekti. Piyasa değerinin 157 milyon olduğu paylaşılan LUNA coinin işlem hacmi aynı zaman zarfında yüzde 616 arttı. 0,14 dolardan 0,19 dolara yükselen AI tokene piyasa volatilitesi göz önünde bulundurularak temkinli yaklaşılması önerilir.

PolitiFi kripto paraların cazibesi artarken FreeDum Fighters yeni bir alternatif sunuyor

ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken popülerliği giderek artan PolitiFi tokenler arasında olan MAGA (TRUMP) son bir ayda yüzde 49 değer kazandı. 26 Ekim Cumartesi günü en iyi performans gösteren altcoinlerden biri olarak öne çıkan proje en hızlı yükselen kriptolar arasına girdi ve 3.21 dolardan 3.61 dolara yükseldi.

Popüler bir politik meme coin olan MAGA ise aylık yüzde 150 artarak en hızlı yükseliş sergileyen altcoinlerden biri oldu. MAGA güncel olarak yüzde 7’lik bir artış gösterdi. 0.0001591 dolardan işlem gören kripto paranın ABD seçimleri sonlanıncaya kadar takip edilmesi önerilir.

MAGA meme coin
MAGA 1 aylık fiyat grafiği

PolitiFi tokenlar arasında henüz ön satış aşamasında olan FreeDum Fighters (DUM) token, ABD seçimlerinden ilham aldı. Magatron ve Kamacop 9000 arasındaki rekabete dayanan projede DUM tokenı kazanmak için fırsat sunulur. Haftalık hicivsel, siyası tartışmalarda galip gelen katılımcılar DUM coin kazanarak staking havuzlarında biriktirebilir.

FreeDum Fighters’ı (DUM) Ziyaret Edin

Ayrıca FreeDum Fighters (DUM) projesi çok zincirli ağla desteklenir. Toplam 9,720,000 arza sahip olan meme coin projesinde başta sık kullanılan Ethereum ve SOL blok zinciri dışında Base ve BSC EVM Chains (ETH) ağlarını da tercih etmek mümkündür. Böylece daha geniş bir kullanıcı tabanına hitap etmeyi başarır. 4 aşamalı ön satış sürecine sahip olan FreeDum Fighters projesinde DUM tokenın güncel fiyatı 0.0005 dolardır. Böylece erken alımda avantaj yaratan DUM token, politiFi tokenların yarattığı hicivsel tartışma ortamından yararlanarak büyümeyi hedefler.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.