featured

Altcoin haberleri: Ünlü analist bu 4 altcoini işaret ederek çarpıcı bir yükseliş bekliyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası Bitcoin fiyatında güncel bir geri çekilme ile negatif bölgede işlem görüyor. Altcoinler genel piyasa hissiyatıyla zayıf bir performans gösteriyor. Bitcoin hakimiyeti 57 seviyesinde yer alıyor ve altsezona dair beklentiler giderek düşüyor. Altcoinler düşerken buna karşın kripto analisti Miles Deutscher, 4 kripto parayı ele alarak dikkat çeken bir grafik formasyonu paylaştı.

SOL, TAO FOXY ve DOGE için uzun vadeli yükseliş beklentisi

Altcoinler haftalık olarak negatif bir seyir izlerken analist Miles Deutscher, 23 Ekim Çarşamba günü paylaşımında dört farklı kriptoya ait grafikleri paylaşarak kupa ve kulp formasyonu oluştuğunu açıkladı. Kupa ve kulp formasyonu, haftalık ve aylık grafiklerden yıllık grafiklere kadar genişleyebilen uzun zamanlı bir formasyon türüdür.

Kupa ve kulp formasyonunda çanak olarak adlandırılan geniş alçak aralığın ardından kulp veya sap kısmı oluşur. Bu formasyonda çanak kısmında işlem hacminde düşüş görülür ve ardından kulp kısmında hızlı bir yükseliş yaşanır.

altcoin
kaynak: Miles Deutscher – X

Analist, alım fırsatı olarak değerlendirilen kupa- kulp formasyonunu SOL, TAO altcoinler ile birlikte FOXY ile DOGE meme coinlerinin grafiklerinde bulduğunu açıkladı. Solana grafiğinde 212 seviyesini TAO grafiğinde 628 seviyesini esas alan analist, formasyona bağlı olarak bu seviyelerin üzerinde fiyat artışları yaşanabileceğini işaret ediyor.

SOL, TAO, FOXY ve DOGE altcoini güncel fiyat görünümü

Solana fiyatı güncel olarak yüzde 1,75 yükselerek yeniden 166 dolara çıktı. Ayrıca dikkat çeken bir TVL artışına giden beşinci büyük kripto paranın Toplam Kilitli Değeri 6,205 milyar dolara ulaştı. Bu seviye, 2022’den bu yana en yüksek seviye oldu.

Yapay zekâ tokenı Bittensor (TAO) ise yüzde 3,48 gerileyerek 535 dolardan işlem görüyor. Haftalık yüzde 10 geri çekilen TAO fiyatının NVIDIA hisselerindeki yükselişle yeniden yukarı yönlü hareket edebileceği tahmin ediliyor.

Meme coin FOXY ise 0.010 dolardan işlem görüyor ve işlem hacmi son bir günde yüzde 24 artış gösterdi. Piyasa değeri 31 milyonu aşan altcoin, 0,01051 dolarlık direncin üzerinde kalmayı başarırsa yükselişi sürdürebilir. DOGE fiyatına bakıldığında lider meme coin haftalık yüzde 9 yükseldi. Güncel fiyatı 0.13 dolar olan meme coin, yüksek bir fiyat volatilitesine açık görülüyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.