featured

Sonbahar bitmeden en az 10x kâr getirebilecek 3 popüler altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin Haberleri: Kripto para piyasası ekim ayının ikinci haftasını karışık bir seyirle geride bıraktı. Lider kripto paralar haftalık bir miktar toparlanma sergiledi. Bununla birlikte Bitcoin talebi Nisan 2022’den bu yana en hızlı artışı yaşadı ve bu da kasım ve aralık arasında kripto piyasası için iyimserliği yükseltti.

CryptoQuant analisti Julio Moreno’nun paylaşımına dayan bu veri, Bitcoin için önemli bir toparlanmanın işareti olarak ele alındı. Bitcoin momentumu negatif bölgede kalırken satış baskısının alım baskısını aşması dikkat çekti. Dengesizliğin azalması ve satış baskısının düşmesi, talebin istikrarlı bir şekilde arttığını gösterir. Piyasadaki değişim potansiyelinin yükselmesi ve BTC’ye karşı olan talepte kademeli iyileşme piyasadaki güven ortamını arttırarak, yüksek potansiyeli altcoinlerde büyümeyi tetikleyebilir.

Avalanche (AVAX)

Son bir ayda yüzde 20 değer kazanan AVAX, önemli bir büyüme stratejisi ile yılın son çeyreğinde izlenmesi gereken önemli kripto paralardan biri oldu. Ava Labs kurucu ortaklarından Kevin Sekniqi, ağ ile ilgili önemli gelişmelere hazırlandıklarını açıkladı. Ölçeklenebilirliği arttırmak için yatay ve dikey büyüme stratejilerini öne plana çıkaracaklarını açıklayan Seknigi, bu sayede Avalanche ekosisteminde verimi yükselterek performansı arttırmayı hedefliyor.

AVAX 1 aylık fiyat grafiği

Dikey büyüme planlarının yanında AVAX arzını azaltacak hamleler ile gündeme geldi. Avalanche Foundation yeni bir anlaşma ile Luna Foundation arasında geri alım anlaşması yapıldığını duyurdu. Bu anlaşmaya göre 1,97 milyonluk token geri alınacak ve bu AVAX arzında önemli bir azalma sağlayacak. Arzın azalması ve ölçeklenebilirlik alanında yapılan çalışmaların altcoin fiyatına katkı sağlaması bekleniyor.

Aptos (APT)

Franklin Templeton ortaklığı ile fiyatında önemli artış gösteren Aptos, son 1 ayda yüzde 62 büyüdü. 13 Ekim Cuma günü 11 milyon token açılımı ile dolaşımdaki arz oranı değişen APT, son 24 saate yüzde 18 arttı. Son altı ayda güçlü bir ekosistem büyüme gösteren ve geliştirici faaliyetlere ağırlık veren Aptos, önemli bir destek seviyesi olan 7,86 doların üzerinde bir sıçrama gerçekleştirdi. 10.40 dolar seviyesinde dirençle karşılaşan APT, bu seviyesi aşarsa 11.3 dolardan sonra önemli bir yükseliş başlatabilir. Bir sonraki kısa vadeli hedef 12 dolar olarak ele alınıyor.

APT 1 aylık fiyat grafiği

Orta vadede ise en az yüzde yüzde 75’lik bir artışla 19 doları test edebileceği düşünülüyor. Aynı zamanda altcoin, Franklin OnChain US Government Money Fund’ı (FOBXX) ortaklığı ile çift haneli kazançlar görebilecek yüksek potansiyelli altcoinlerden oluyor. Güncel olarak 10,07 dolardan işlem gören APT coin, yüzde 176 artan işlem hacmiyle yatırımcı ilgisini koruyor. Son 24 saat içinde Açık Faiz oranı yüzde 61 artışla en çok yükselen altcoinlerden oldu. Yatırımcı oranı yüzde 13 yükselerek en çok yeni sahip kazanan altcoinlerden biri oldu. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 67 seviyesinde aşırı alım bölgesi olan 70 bölgesine yakın seyrediyor.

Render (RENDER) altcoini

Render, yapay zekâ alanında yapılan gelişmeler ile yükseliş potansiyeli taşıyan altcoinlerden biri oluyor. Yakın geleceğin en iyi yatırımı olarak nitelendirilen yapay zekâ tokenları arasında yer alan Render, yıl sonuna kadar 10 dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

altcoin
RENDER 1 aylık fiyat grafiği

Son üç ve altı aylık büyüme potansiyeli göz önüne alındığında mayıs ayından bu yana alçalan trendde işlem gören altcoin, kripto borsası Robinhood Crypto EU tarafından listelenme duyurusu ile önemli bir iyimserlik yaşamıştı. Robinhood AB listelerinde yer alması ile para girişi artan altcoinin 10 dolara doğru ilerleyişini sürdüreceği düşünülüyor.

Son olarak ekim ayının ikinci yarısında ve kasım ayında iyimserliğin yüksek olduğu kripto para sektöründe RENDER, APT veya AVAX gibi yükselme potansiyeli taşıyan altcoinleri incelemeden önce genel olarak kripto piyasanın yüksek volatiliteye sahip olduğu unutulmamalıdır.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.