featured

Solana meme coinleri yükseliyor: WIF ve POPCAT önemli bir kilometre taşına ulaştı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun bir süredir yatay bir seyir izleyen Solana, eylül ayının sonuna doğru toparlanma gösteriyor. Son 24 saate yüzde 3’ten fazla büyüme göstererek 154 dolara ulaşan altcoin, üç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. SOL coin toparlanma gösterirken Solana ekosistemdeki meme coinler Dogwifhat (WIF), Bonk ve Popcat (SOL) çift haneli kazançlar elde etti. Ancak son bir aydır dalgalı bir seyir izleyen Solana meme coinlerinin elde ettikleri kazanımları koruyup koruyamayacağı belirsiz.

MFI yükseliyor: Solana 150 dolarda tutunabilecek mi?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izlemesine rağmen son yedi günde yüzde 14,66 kazanç sağlayan Solana fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 149 ile 150 dolar arasında hareket ediyor. Bununla birlikte piyasa değeri açısından Sui Network ile birlikte ilk 10 kripto para arasında en fazla para girişinin yaşandığı altcoin oldu.

Solana
SOL Money Flow İndex (MFI) Kaynak: Coinmarketcap

Teknik grafiğinde Money Flow İndex (MFI) eylül ayının başından bu yana yükseliş yaşadı. SOL MFI endeksi eylül başında 20.00 seviyesinden 75.53’e yükseldi. Bu gösterge bir aydan kısa bir sürede Solana ağına önemli para girişlerinin yaşandığını gösterir. Fiyat günlük mum grafiğinde 200 EMA’nın üzerinde yer alıyor ve son olarak RSI 58 seviyesinde bulunuyor.

WIF fiyat tahmini ve takip edilmesi gereken destek noktaları

Gün içinde en fazla kazanç gösteren meme coinler WIF ve POPCAT oldu. Dördüncü en büyük meme parası olan WIF token uzun bir süreninin ardından yüzde 18 yükselerek 2 doların üzerine çıktı. Bu seviyeden direnç görerek bir miktar geri çekilen WIF, haftalık yüzde 28 artış gösterdi ve işlem hacmi aynı zaman zarfında yüzde 119 yükseldi. Topluluk arasında iyimser bir hava yaratan WIF, bu hızlı yükselişine karşın genel piyasa koşulları ile birlikte belirsiz sinyaller veriyor.

WIF BB ve RSI Kaynak: CoinMarketcap

Bollinger Bantlarında fiyat üst çizgiyi geçerken RSI göstergesi 70’in altında 64 seviyesinde yer alır. Bu, trend değişimini işaret eden bu gösterirken fiyat 200 EMA’nın altında kısa vadeli 50 EMA’nın üzerinde yer alıyor. MACD göstergesi pozitif bölgede yükseliş eğilimi gösteriyor. Meme coin, 2 dolar trendini kırması hâlinde orta vadede yükselişe geçebilir. 2 doların üzerinde tutunmayı başarırsa 2,20 ile 2,50 dolarlık direnç seviyeleri takip edilmelidir.

POPCAT ve BONK fiyatında destek noktaları

Solana ekosistemindeki genel iyileşme ile birlikte BONK fiyatı da yüzde 5’in üzerinde yükseldi. İşlem hacmi yüzde 103 yükselen meme coin, 0.000019 dolardan geri dönüş yaşadı. Fiyat 0,000020 dolar seviyesindeki 200 EMA’ya yakın hareket ediyor ve bu seviyeyi aşması hâlinde bir yükseliş ivmesini tetikleyebilir. Son olarak BONK fiyatı için RSI endeki 56 seviyesinde yer alıyor.

Ayrıca Bonk coin, ETP haberleri ile orta vadede hareketli bir gündeme giriyor ve bu gelişmelerin fiyatı olumlu etkileyeceği düşünülüyor. Meme parasının yükseliş momentumunu koruması hâlinde 0,00002 doları aşması ve 0,000021 dolara ulaşması beklenebilir. 

Popcat (SOL) fiyat grafiği /Tüm zamanlar

Popcat (SOL) coin piyasa değeri açısından 1 milyar dolara aşarak önemli bir kilometre taşına ulaştı.  Ayrıca fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,07 doları test etti. Bu seviyeden bir geri çekilme yaşayan meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 1.02 dolardan işlem görüyor ve işlem hacmi yüzde 54 arttı.

Kısa bir sürede 1 doları aşan meme parasının ekim ayında genel piyasa eğilimi ile daha iyi bir performans göstereceği tahmin ediliyor. Ancak kripto piyasasındaki genel hissiyat, yüksek volatiliteye sahip olan meme coinlerin fiyatını etkileyebilir. Piyasadaki genel bir geri çekilme ile birlikte Popcat fiyatı yeniden 1 doların altını test edebilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.