featured

Cardano (ADA) fiyat tahmini: Ünlü analist, ADA coinin %177 artacağını tahmin ediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron (TRX) coini geride bırakarak piyasa değerine göre ilk 10 kripto para arasına geri dönen Cardano (ADA), olumlu sinyaller ile yükseliş işareti veriyor. Bununla birlikte Cardano ile Bitcoin arasında köprüleme özelliği yıl sonuna kadar ADA coin fiyat tahminlerini yükseltti.

Plutus V3 yükseltmesi üzerine inşa edilen Bitcoin-Cardano arasında uygulamaları birbirine bağlamak amacıyla geliştirilen köprüleme sayesinde Bitcoin sahipleri doğrudan Cardano ile etkileşime girerek zincirler arası transfer, staking ve airdrop süreçlerine katılabilir. Bu körüleme farklı cüzdan ihtiyacını ortadan kaldırarak ADA coin transferlerine olanak sağlar. Topluluk arasında heyecan yaratan bu gelişme yükseliş eğiliminde olan ADA coin fiyatına yönelik iyimserliği arttırdı.

Analist, Cardano ADA için dramatik bir ralli bekliyor!

Geçtiğimiz son üç ayda yatay bir seyir izleyen Cardao (ADA) için kripto uzmanı Dan Gambardello, önemli bir ralli beklendiğini açıkladı. Hem YouTube kanalında hem de X hesabında ADA coinle ilgili paylaşımlardan bulunan Gambardello, haftalık ve günlük teknik verilerden yola çıkarak altcoinin hızlı bir yükselişe gittiğini paylaştı.

Mevcut seviyelerden yüzde 8,500’lük şaşırtıcı bir yükseliş bekleyen analist, altcoinin 180 günlük düşüş yaşadığını ve fiyat yükselişi ile birlikte altcoinin 31 dolara çıkacağını paylaştı. Kısa vade de ise daha makul tahminlerde bulunan Dan Gambardello, altcoin için 1 doları işaret ediyor ve buda yüzde 177’lik bir artış anlamına gelir.

Tahminleri haftalık MACD grafiğindeki veriler ile destekleyerek mayıs ayından bu yana MACD göstergesinin yukarı yönlü hareket ettiğini ifade etti. Ayrıca Gambardello tedbirli davranarak altcoin fiyatının kısa vadeli EMA seviyelerinin üzerine çıkamadığını ifade ederek yatırımcıların sabırlı olmaları gerektiğini söylüyor.

ADA güncel fiyat görünümü

Güncel olarak ADA fiyatı, 0,36 dolardan işlem görüyor ve işlem hacmi yüzde 17 arttı. Temel metriklerine bakıldığında günlük mum grafiğinde fiyat 50 EMA’nın üzerinde yer alırken 100 günlük EMA sınırında yer alıyor.

cardano
ADA teknik grafik EMA ve RSI Kaynak: Coinmarketcap

MACD göstergesi pozitif bölgede sinyal çizgisinin üzerinde bulunurken RSI göstergesi 59 seviyesinde yer alıyor. Ancak Coinglass türev veri analizine göre ADA opsiyon hacmi yüzde 92 geriledi ve bu da türev işlemlere olan ilginin azaldığını, aynı zamanda volatilitenin düşebileceğini işaret ediyor. Altcoin kısa vadede yükseliş eğilimini sürdürürse 0,40 dolar ulaşabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.