featured

Pepe fiyat tahmini: Adres sayısı artarken PEPE metrikleri boğa sinyali mi veriyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası karışık seyrederken popüler meme coin Pepe, bir süredir düşen trende hareket ediyor. Son 24 saate altcoinler toparlanma göstermesine rağmen meme coin yüzde 3 değer kaybetti. Buna rağmen meme coin, önemli direnç noktalarında tutunmaya çalışıyor. Yatırımcı ilgisi yeni çıkan meme coinlere kayarken Pepe metriklerinde görülen düzenli büyüme yatırımcı iyimserliğini yükseltmiş durumda.

Adres sayısı ve toplam adres büyümesinde artış

Santiment verilerine göre Pepe tutan adreslerin sayısı Şubat 2024’ten bu yana düzenli bir artış gösterdi. Bu artış daha fazla yatırımcının meme coini tercih ettiğini ve meme coinin benimsenme oranının yükseldiğini gösterir. Ayrıca likidite artışını da ifade eden toplam adres sayısındaki artış, şubattan bu yana yüzde 65 yükseldi. pepe

Pepe aktif adres sayısı Kaynak: Santiment

Santiment grafiğine göre Pepe tutan toplam adres sayısı 155 binden 276 bine ulaşarak düzenli bir artış sergiledi.

Bunun yanında meme coin adres büyümesi de dikkat çekiciydi. IntoTheBlock verilerine göre mevcut pozisyondan 0,000007 dolar aralığında meme parasını tutan adreslerin sayısı 10.67 bindir.  Bu veriler meme coini elinde tutan yatırımcıların satış baskısına karşı direndiğini gösterir. Ayrıca ağ için olumlu bir gelişme olan bu veriler, düşen trende karşı altcoinin piyasada güçlü kaldığını işaret ediyor.

PEPE güncel fiyat görünümü ve analist yorumları

PEPE coin fiyatı güncel olarak 0.0 5 7215 dolardan işlem görüyor. Son bir haftada herhangi bir yükseliş gösteremeden nötr seyreden meme parasının işlem hacmi son 24 saate yüzde 32 düşüş gösterdi. Piyasa değeri 3.045.697.599 dolar olan meme coinin Açık Faiz oranı yüzde 7 gerilerken hacmi yüzde 39 artışla yatırımcı ilgisinin hâlen sürdüğünü işaret ediyor.

Pepe
Teknik grafik BB ve EMA Kaynak: Coinmarketcap

Teknik grafiğine bakıldığında Bollinger Bantları daralarak fiyatta volatilitenin düşük olduğunun sinyalini veriyor. Meme coin fiyatı 200 günlük EMA’nın altında işlem görüyor ve RSI endeksi 50’nin altında 44 seviyesinde yer alıyor.

Pepe grafikleri nötr sinyaller verirken kripto analisti Plazma, grafikte önemli bir dip seviyesi yakaladığını ve bunun da pepe fiyatında önemli bir yükselişi tetikleyebileceğini düşünüyor. Analiste göre meme coinin mevcut düşüş trendinde direnç noktası 0,000006999 dolar bölgesidir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.