featured

Önümüzdeki hafta takip edilmesi gereken az bilinen 4 altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin haberleri: Kripto para piyasasını önümüzdeki hafta ABD ekonomik verileri, TÜFE raporları ve faiz kararının açıklanması gibi makro ekonomik olaylar bekliyor. Bitcoin dalgalı bir seyir izleyerek 60 bin dolarda tutunmaya çalışırken Fed faiz indirimi ile birlikte kripto para piyasasında bir iyileşme yaşanacağı düşünülüyor.

Buna karşın kripto uzmanları piyasaların ve kripto paraların Fed faiz indirim haberi gündeme geldiğinde karşılık verdiğini düşünüyor ve önümüzdeki hafta dramatik bir iyileşme beklemiyor. Piyasa Fed faiz indirim kararını beklerken geçtiğimiz haftadan itibaren yükseliş trendinden hareket eden KAS ve AAVE önümüzdeki hafta yakından izlenmesi gereken altcoinler arasında yer alıyor.

Kaspa (KAS) altcoini

Son bir haftada yüzde 18’den fazla yükselen ve eylül ayının başından bu yana yükseliş trendi içinde olan Kaspa altcoini, 0,20 dolara doğru hareket ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde 0,14 dolar bölgesinde 0,18’e ulaşan altcoin, günlük fiyat artışının yanında Açık Faiz oranı ve hacminde de önemli bir artış gösterdi. Coinglass OI oranı son 24 saate yüzde 10 artarken hacmi aynı zaman diliminde yüzde 41 yükseldi.

altcoin
KAS 1 haftalık fiyat grafiği

Fiyat artışıyla birlikte Açık Faiz artışı, mevcut fiyat eğilimin devam edeceğini işaret ediyor. Ayrıca Kaspa coinin 15 Eylül Pazar günü, KRC-20 tokenlarını ana ağında piyasaya sürülmesi iyimserliği yükselten en önemli neden oldu. Bu gelişmelerin yanında istikrarlı bir yükseliş içinde olan KAS coinin lider kripto borsalarında listelenmesine dair spekülasyonlar artıyor ve bu da ilerleyen süreçte fiyat hareketlerini etkileyecektir.

Aave (AAV)

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izlemesine rağmen yüzde 15 yükseliş gösteren Aave coin, güncel olarak 146 dolardan işlem görüyor. AAV fiyatını etkileyen kritik kararlardan biri geçtiğimiz hafta cuma günü Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in Aave coine önemli oranda yatırım yapması oldu. AAV coinin piyasadaki konumunu güçlendiren bu yatırım girişimi, kripto paraya olan ilgiyi yükseltti.

AAV 1 haftalık fiyat grafiği

DeFi sektöründe Uniswap’tan sonra ikinci büyük kripto varlık olan AAV, Açık Faiz oranı son 24 saate yüzde 9 yükselirken hacimde yüzde 21’lik bir düşüş var. AAV teknik grafiklerinde RSI göstergesi 59 bölgesinde yer alıyor. Bollinger Bandları genişleyen bir aralıkta fiyatın dalgalı bir seyir izleyebileceğini işaret ediyor. DMI endeksinde ADX yükselerek mevcut trendin güçlendiğini gösteriyor. Pozitif DI endeksi ise yukarı yönlü hareketini sürdürüyor.

Crypto All Stars (STARS)

Zengin staking ödülleri sunan Crypto All Stras, meme coinlerde staking avantajlarını takip eden yatırımcılara hitap ediyor. Pepe, Floki, Doge Shiba Inu gibi birçok popüler meme coini MemeVault sisteminde bir araya getirerek tek platform üzerinden stake etmeye imkân verir. Projede en dikkat çeken özellik ise STARS tokenlarını güncel olarak yüzde 1116 gibi yüksek oranlarda ödül sunmasıdır.

Crypto All Stars Satın Al

Lansman sonra tüm kripto kullanıcılarına açılacak olan STARS tokenları erken alımda uygun fiyatlar ile satın alınabilir. Güncel olarak 1,485,103 dolar toplayarak hızlı büyüyen yüksek potansiyeli altcoin projesinde 1 STARS tokenı, 0.0014419 dolardır.

Celestia (TIA)

Geçtiğimiz hafta yüzde 19,81 yükselerek dikkat çeken TIA, 5 dolara doğru hareket ediyor. Günlük yüzde 6 yükselerek 4,81 dolara ulaştı. Son 7 aydır devamlı alçalan trendde hareket eden altcoin, 20 dolarlık zirvesinden 4 dolara kadar gerileyerek büyük bir endişeye yol açmıştı.

TIA 1 haftalık fiyat grafiği

Son iki haftadır ise yeniden 5 dolarlık direnç noktasına ulaşmaya çalışan TIA fiyatı, analistlerin tahminlerine göre temel desteğin altında yer alıyor. Kısa vadeli tahminlerle birlikte yılın son çeyreğinde de dalgalı bir fiyat hareketinin altcoini beklediği düşünülüyor. Özellikle token kilit açma etkinlikleri piyasa arzını yükselteceği için piyasada TIA fiyatında dalgalanma yaşanabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.