featured

Bitcoin dipten alım fırsatı veriyor: BTC düşerken altcoin piyasası nasıl hareket edecek?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin haberleri: Bitcoin fiyatı 16 Ağustos Cuma günü negatif bir seyir izleyerek haftayı kapadı. Küresel ekonomi verilerindeki iyileşmelere rağmen lider kripto para, günün erken işlem saatlerinden itibaren 56 ile 58 bin dolar arasında hareket etti.

Mevcut düşüşlerin arkasında 24 bin Bitcoin opsiyonunun sona ermesi olduğunu düşünülüyor. Bu görüş aynı zaman diliminde Bitcoin Açık Faiz (IO) oranının düşmesi ile destekleniyor. Buna karşın artan küresel likidite ve ABD dolarının diğer varlıklar karşısında değerini gösteren DXY’in düşüşü, Bitcoin’in yeni bir ralliye gireceği heyecanını tetiklerken altcoinlerde yaşanan düşüşler endişeleri büyütüyor.

Güncel altcoin trendleri neyi işaret ediyor?

16 Ağustos Cuma günü altcoinler yüzde 2 ile 5 arasında düşerken bazı yatırımcı ve analistler bunun dipten alım fırsatı olduğunu düşünüyor. Genel piyasa şartları ve Bitcoin beklentilerine bakıldığında ise önümüzde süreçte altcoinlerin nasıl hareket edeceği merak ediliyor. Mechanism Capital’den Andrew Kang son X paylaşımında altcoin piyasa trendlerini yorumladı.

altcoin

Kang’a göre Ethereum yükseliş beklentilerinin giderek zayıflaması sezgisel yöntemlerin artık işe yaramadığını gösteriyor. Ek olarak Bitcoin’in yükseliş hızının altcoinleri aynı seviyede etkilemeyeceğini düşünen Kang, altcoinlerin piyasa değerinin beklenenden daha düşük bir zirve yaptığı ilk döngünün yaşandığını söyledi.

Bir sonraki dip seviyesinin 2025 yılında yaşanacağını düşünen Kang, önümüzdeki dönemde AI tokenların trende yön vereceğini düşünüyor. Andrew Kang’ın yanı sıra AI sektöründeki büyümeye birçok kripto analisti de dikkat çekerken merkeziyetsiz yapıyı güçlendiren Base Dawgz gibi projeler de büyüme potansiyeli taşıyor.

Base Dawgz, merkeziyetsiz bir yapı sunuyor

Ön satış aşamasındaki projelerden biri olmasına rağmen çoklu zincir ağı ile merkeziyetiz bir dünyada işlem yapmayı sağlayan airdrop yapan coinlerden Base Dawgz 2.938.809 dolar toplayarak büyük bir etki uyandırdı. Proje, giderek daha merkeziyetsiz teknolojilere kayan kripto para piyasasında BASE, AVAX, ETH, SOL ve BSC üzerinde işlem görerek sınırları zorluyor.

Base Dawgz Ziyaret Edin

Base Dawgz projesi, yüzde 837 APY oranı ile erken alımda yatırımcılara büyük kazanç fırsatları sunar. Her yeni etapta fiyat artışına gidecek olan projede 1 DAWGZ  tokenı 0.007784 dolardır.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir