featured

Ripple’dan stratejik ortaklık: Yeni işbirliğinin detayları ve XRP fiyat beklentileri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple Haberleri: SEC davasının ardından yeni stratejik ortaklıklarla gündeme gelen Ripple şirketi, Japon firması SBI Digital Community ile yeni bir işbirliğine gittiğini duyurdu. Bu ortaklık XRP’nin topluluk gücünü, popülaritesini ve teknolojik altyapısını desteklerken altcoinin kullanım alanlarını da genişleyecek. Şirket XRP Ladger’ı token çıkarımı konusunda desteklerken aynı zaman da web3 tabanında kullanımı teşvik etmeyi planlıyor.

XRP, NFT’ler ile genişleme yaşayacak

SBI Digital ile yapılan ortaklık kapsamında Web3 üzerinden bireysel kullanıcılar XRP’yı daha yakından kullanım fırsatı yakalayacak. Bto3, bu ortaklık üzerinden altcoinin yaygınlaşmasını sağlarken NFT çıkarma alanında da destek sunacak ve katılımcılar XRP ile ödüllendirilecek.

Ayrıca Ripple XRP Ladger üzerinden NFT çıkarmak, dağıtmak ve ticaretini yapmak mümkün hâle gelecek. Altcoinin kullanım alanlarını genişleten ve benimsenme oranını yükseltecek olan bu platform için xrp.cafe’nin hazırlanması planlanıyor. Ek olarak Bto3’ün yaptığı açıklamaya göre web3 topluluğu aracılığı ile doğrudan altcoinin popülerliğini arttırmaya yönelik çalışmalar yapılacak.

Ripple kullanıcı ağını genişleten ortaklığın önümüzdeki yıl daha fazla gündemde olacağı ve altcoin için getiri sağlayacağı düşünülüyor. Son olarak yatırımcı arasında bir güven yaratan bu gelişme ile birlikte gelecek yıl kullanıma hazır olacak NFT’ler basılmaya başlandı.

Ortaklığın yanında Ripple cephesinde stablecoin alanında gelişmeler de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü başlayan test sürecinde olan Ripple’in stablecoini RLUSD, sona eren davadan sonra SEC incelemesine girdi. Uzun bir süre Ripple altcoini üzerinde baskı yaratan SEC’in yasal süreç ve kayıt dışı varlıklar üzerindeki incelemesi yeni çıkmaya hazırlanan stablecoinin durumunu zorlaştırıyor.

XRP fiyatına dair beklentiler düşüyor

Spekülatif haberlerin merkezinde yer alan XRP fiyatı, gün içinde 1,32’ik minimum bir yükseliş sergiledi. 0,60 dolarlık desteği geçtiğimiz cuma günü kaybeden altcoin, dört gündür 0,55 dolar ile 0,59 dolar arasında yatay bir seyir izledi. Son 24 saate işlem hacmi yüzde 24 düşüş gösterdi ve bu yazının yazıldığı sırada CoinMarketCap verilere göre hacim açısından 8. en büyük kripto konumunda.

XRP
XRP teknik grafik ve RSI

Teknik grafiğine baktığımızda MACD göstergesi sıfırın üzerinde 0,0058 seviyesinde sinyal çizgisinin altında yani nötr bölgede yer alıyor. DMI endeksinde ise negatif DI ile pozitif DI üzerinde bulunuyor ve bu mevcut trendin bir süre daha devam edebileceğini gösteriyor.

Üssel Hareketli Ortalama EMA 50 göstergesi, 200 günlük EMA’nin üstünde. Göreceli Gün Endeksi 50 seviyesinin üzerinde 52 seviyesinde yer alıyor. Oldukça yavaş bir hareket izleyen ve fiyat iyileşmesi açısından beklentileri karşılayamayan altocinin grafiğinde analistler boğa bayrağına benzer bir formasyon oluşumu olduğunu iddia etse de grafikler altcoinin fiyatı için 0,5 desteğinin önemini vurguluyor.

XRP ile altcoin piyasası yatay seyrederken yeni çıkan meme coinler, çeşitli avantajlar sunan özellikleri ile geniş piyasa şartlarında daha büyük bir hareketlilik yarattı. Yeni çıkan meme coin projesi Crypto All-Stars (STARS) zengin staking ödülleri ile durgun piyasa şartlarında cazip bir yatırım seçeneği oluyor.

Crypto All-Stars yüksek staking ödülleri sunuyor

Pepe, Doge, Floki gibi birçok meme coini tek platformda birleştirerek yenilikçi bir bakış açısı sunan Crypto All-Stars, staking yapan kripto para projelerinden biridir. Yeni stake sözleşmesi ile en iyi meme paraları tek proje üzerinden stake etme avantajı sunuyor. STARS tokenları ön satışlarda alınıp erken alımda yüksek staking getirilerinden yararlanma imkânı verir.

Crypto All Stars Satın Al

Dinamik bir ödüllendirme sistemine sahip olması ile birlikte bu yazının yazıldığı sırada yüzde 5115 staking ödülü sunan meme coin projesi, MemeVault’ta tokenları stake ederek kazanç sağlamaya imkân verir. Son olarak bu yazının yazıldığı sırada 0.00138 dolardan satılan STARS tokenlarını cüzdana ekleyerek staking avantajlarından yararlanmak mümkündür.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir