featured

Yüksek potansiyelli kripto para birimleri: Ağustos ayında takip edilmesi gereken 3 coin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının oldukça dalgalı bir Temmuz ayını geride bırakmasının ardından, Ağustos ayına da belirsizlikler ile giriş yapıldı. Piyasanın yaşadığı sert düşüşlerin ardından gelen toparlanmalar yatırımcıları hem heyecanlandırdı hem gelecek dönemdeki hareketler adında endişelendirdi. Regülasyonlar ve makroekonomik gelişmeler, kripto para birimlerinin fiyatlarında dalgalanmalara yol açtı. Ancak yatırımcılar, her gün yeni fırsatlar aramaya devam etti. İşte, Ağustos ayının devamı için yüksek potansiyeli ile dikkat çeken 3 popüler kripto para birimi…

Pepe Unchained (PEPU): Yenilikçi özellikleri ile dikkat çeken meme coin

Kripto para piyasasının en yeni projelerinden bir tanesi olan Pepe Unchained (PEPU), Ethereum ile entegre olan gelişmiş bir meme coin olarak yatırımcıların dikkat çekiyor. Layer-2 blockchain teknolojisine sahip olan Pepe Unchained, hız, güvenlik ve düşük işlem ücretleri gibi özellikleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Şu anda ön satış aşamasında olan PEPU, toplamda 7 milyon dolardan fazla fon toplamayı başardı. Meme coin piyasasındaki durgunluk göz önüne alındığında Pepe Unchained projesinin yüksek potansiyeli ile yatırımcıların dikkatini çektiği söylenebilir.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Aşamalı bir ön satış stratejisi belirleyen Pepe Unchained’in ön satışı, Ağustos ayı boyunca devam edecek. PEPU tokenlarına mevcut aşamada 0,0089461 dolar gibi düşük bir fiyat ile sahip olmak mümkün. İlgilenenler Ethereum (ETH) veya Tether (USDT) kullanarak satın alabilir. Büyük borsalarda listelenmesinin ardından, fiyatın iyi bir ivme kazanması ve meme coin piyasasının yıldızlarından bir tanesi olması bekleniyor. Dolayısıyla erken dönem yatırımcısı olmanın birçok avantajı olabilir.

Binance Coin (BNB): Boğalar kritik seviyeleri kaybetmemek için çabalıyor

kripto para Binance Coin BNB

Binance Coin (BNB), Ağustos ayında yükselmesi beklenen önemli kripto para birimlerinden bir tanesidir. 520,65 dolar ve 463,23 dolar seviyelerindeki likidite noktaları, BNB’nin fiyat hareketlerini belirleyecek. Chaikin Para Akışı (CMF) ve Hareketli Ortalama Yakınsama Göstergesi (MACD) analizleri, BNB fiyatının 500 doların üzerinde potansiyel bir yükseliş yaşayabileceğin işaret ediyor.

Kripto para piyasasındaki son düşüş dalgasının ardından BNB, gösterdiği performans ile zaten yatırımcıların radarına girmeyi başarmıştı. Hızlı bir şekilde toparlanan popüler kripto para birimi, kritik direnç noktalarını aşması durumunda yükselişine devam edebilir. Ancak ilgilenen yatırımcılar likidite seviyelerine dikkat etmelidir. Bunun yanında BNB’nin alım baskısı artarsa yukarı yöndeki ilk hedefi 524,60 dolar seviyesi olacaktır. Bütün bu gelişmeler göz önünde bulunduruluğunda Binance Coin’in Ağustos ayında takip edilmesi gereken coinler arasında bulunduğu söylenebilir. 

Ethereum (ETH): Kripto piyasasının en büyük altcoin’i 3,000 doları hedefliyor

Kripto para piyasasındaki en büyük ve en gözde altcoin olan Ethereum (ETH), Ağustos ayında takip edilmesi gereken tokenların başında geliyor. Yaşanan son piyasa çöküşünün ardından %20’lik bir toparlanma kaydeden ETH, 3,000 dolara ulaşma potansiyeline sahip. Federal Reserve’in faiz indirimi beklentisi ile kurumsal yatırımcıların ilgisinin de artması ETH tokenlarının yüksek potansiyele sahip olduğunu kanıtlıyor. 

Glassnode verilerine göre, büyük yatırımcıların Ethereum birikimi arttı. Ayrıca, gözde altcoin’in teknik göstergeleri de uzun vadede boğaların lehine. Özellikle balinaların birikimi, ETH fiyatının 2,500 dolar üzerinde kalmasını sağlıyor. RSI göstergesi de Ethereum’un yükselişe devam edeceğine işaret ediyor. Sonuç olarak Ethereum için 3,000 dolar hedefinin gerçekçi olduğu göz önünde bulunduruluğunda Ağustos ayında yükselişler kaydetmesi bekleniyor.

Sonuç: Kripto para piyasasında neler olacak?

Sonuç olarak, kripto para piyasası oldukça yüksek volatiliteye sahip olan bir yatırım aracıdır. Bu nedenle yatırımcılar kendi risk portföylerine uygun olarak satın alma işlemlerini gerçekleştirmelidir. Ağustos ayında piyasada birçok farklı gelişme yaşanabilir. BNB, ETH ve PEPU gibi popüler coinlerin yüksek potansiyelleri ile dikkat çekmelerinin yanı sıra; Ağustos ayındaki gelişmelere ve dalgalanmalara nasıl yanıt vereceğini görmek için yakından takip etmelisiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir