featured
Shiba Inu SHIB in uptrend and price is rising. Crypto coin symbol and up arrow. Uniswap flies to the moon. Vector illustration.

Shiba Inu yanma oranı yüzde 7000 arttı: İşte SHIB fiyat artışları ve merakla beklenen yeni güncellemeler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memlerden esinlenen kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), yüzde 7000’lik şaşırtıcı bir artışla yanma oranında benzeri görülmemiş bir yükselişe tanık oldu. Bu durum, piyasa değerinde ve fiyatında bir gün içinde yüzde 10’luk kayda değer bir artışı tetikledi. SHIB topluluğu bu gelişmeleri merakla takip ederken baş geliştirici Shytoshi Kusama, kısa süre önce Shibarium’un ve merakla beklenen “Worldpaper “ın piyasaya sürülmesi de dâhil olmak üzere heyecan verici gelecek planlarını açıkladı.

Shiba Inu yakma oranı yükseliyor

Yakma oranı şu anda yüzde 6936,88’lik bir artış göstererek token arzında hızlı bir azalmaya işaret ediyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde, şaşırtıcı bir şekilde 341.504.230 dolar SHIB token yakıldı.

Bu durum, şu anda 4.811.489.983 dolar olan ve yüzde 10’luk bir artışı temsil eden piyasa değerinde kayda değer bir artışa neden oldu. Buna ek olarak SHIB’nin fiyatı da yüzde 8,53’lük bir artışı yansıtan 0,00000809 dolarlık mevcut değeriyle kayda değer bir artış gösterdi. Coinmarketcap, son yedi gün içinde yüzde 22,24’e kadar yükseldiğini gösteriyor.

Shiba

Shib’in baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, bir blog yazısı aracılığıyla heyecan verici bir güncelleme paylaştı. Blogda Shytoshi, yeni bir proje olan Shibarium’un çalışmalarda olduğundan bahsediyor. Ayrıca, Shibarium’un piyasaya sürülmesinden önce bir veya iki sürprizin açıklanması bekleniyor.

SHIB’nin gelecekteki gelişmeleri

Blog yazısının en önemli özelliği, yakında yayınlanacak olan “Worldpaper “dan bahsedilmesi. Shytoshi bunu Shib ekosisteminin çeşitli yönlerini ele alacak kapsamlı bir belge olarak tanımlıyor. Shib, Bone, Leash, Treat, Shhhhh-i ve daha fazlası dahil olmak üzere ekosistemin tokenlerini, ürünlerini, platformlarını ve hizmetlerini kapsayacaktır.

Shytoshi, Worldpaper’ın aşağıdakilere odaklandığı için önceki Woofpaper’dan farklı olduğunu ifade ediyor

“Ademi merkeziyetçilik yoluyla DÜNYAYI değiştirmek (tercihen kurtarmak).”

Çoklu token yönetişimi kurulduktan Ryoshi kontrol listesi öğeleri tamamlandıktan (Shibacon dahil) ve Shiba Eternity Game, F&B, AI, Daos ve Shibarium gibi çeşitli girişimler tamamlandıktan sonra pozisyonları gereksiz hâle geleceğinden, Shytoshi’den bir veda notunun ilk bölümü olarak hizmet ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir