Bu altcoin muazzam bir ivme kazanıyor! Teknik analiz
Bu altcoin muazzam bir ivme kazanıyor! Teknik analiz

Bu altcoin muazzam bir ivme kazanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Zilliqa fiyat analizine göre direnci kırmasıyla birlikte güçlü bir yukarı yönlü hareket izliyor gibi görünüyor. Bu, ZIL tokeni için gelecekteki bir geri dönüş hareketini gösterebilir. Zilliqa fiyat analizi, piyasada devam eden bir yükseliş eğilimini ortaya koyuyor. Piyasa, ZILL’in fiyatını önemli ölçüde artırarak, önemli ölçüde olumlu bir yöne doğru ilerliyor

Ancak, piyasa son birkaç saat içinde dalgalı dinamikler gösterdi. Sonuç olarak, ZIL’in maliyeti büyük bir yukarı yönlü hareket yaşadı. Altcoin 0,098 dolardan 0,183 dolara ulaştı. 30 Mart 2022’de; ancak, ZIL/USD ertesi gün yükseliş eğilimini sürdürdü.

Teknik analiz

Bugün, 31 Mart 2022’de fiyat büyük inişler ve çıkışlar yaşıyor ve bu da ZIL’in 0,188 dolara düşmeden hemen önce 0,215 dolara yükselmesine neden oluyor. Ayrıca, kripto para birimi yükselme potansiyeli gösteriyor ve yükseliş trendi izliyor. ZIL şu anda 0.188 dolardan işlem görüyor; sonuç olarak, ZIL önceki 24 saat içinde %5,01 düşüşle 1,651,02,269$ işlem hacmiyle, 5,471.101,737$ canlı piyasa sermayesiyle 32. sırada yer aldı.

Zilliqa price analysis: ZIL/USD gains immense momentum towards $0.200 1

Zilliqa fiyat analizi, piyasa oynaklığı artırdıkça, direnci ve desteği birbirinden ayrılmaya zorlarken, piyasanın yükseliş eğilimi izlediğini ortaya koydu. Şimdi fiyat, karar verdiği uç noktaya kadar oynaklığı takip edecek. Şimdilik, fiyat değişken değişime daha yatkın hale geliyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı, ZIL için en güçlü direnç noktası görevi gören 0,204 dolarda bulunuyor. Tersine, Bollinger bandının alt limiti, ZIL için en güçlü destek noktası görevi gören 0,132 dolarda yer alıyor.

Ayrıca, fiyat aşağı doğru hareket ediyor gibi görünüyor, azalan bir hareketi işaret ediyor ve gelecekteki düşüş olasılıklarını gösteriyor.

Zilliqa fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 79 olduğunu ve ZIL/USD’nin aşırı değerli bölgenin oldukça üzerine düşmesine neden olduğunu ortaya koyuyor. Bununla birlikte, RSI puanı azalan bir piyasayı ve satış faaliyetinin hakimiyetini gösteren bir düşüş eğilimini takip ediyor.

Zilliqa price analysis: ZIL/USD gains immense momentum towards $0.200 2

ZIL fiyat analizi bir yükseliş piyasası ortaya çıkardı. Ayrıca, piyasanın oynaklığı bir açılış eğilimi izliyor gibi görünüyor. Bu da ZIL’in fiyatını oynaklık dalgalanmalarına karşı daha savunmasız hale getiriyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı, ZIL için bir destek noktası görevi gören 0,158 dolar seviyesinde yer alıyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı 0,020 dolarda bulunuyor. Bu da ZIL için başka bir destek noktası görevi görüyor.

ZIL fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Öte yandan, fiyatın artan bir aktivite izlediği ve büyüyen bir pazarın işaretleri gösterdiği görülüyor. Sonuç olarak, fiyat dirence doğru hareket ederek onu kırar. Kırık bir piyasa, güçlü bir geri dönüş potansiyeline işaret eder.

Zilliqa fiyat analizi sonuç

Zilliqa fiyat analizi, yükseliş hareketini izleyen piyasayı ortaya koyuyor. Piyasa kırılırken geri dönüş dinamiklerini gösteriyor. Sonuç olarak, piyasa yeni keşfedilen bir olumsuz hareket için önemli bir alan sunuyor. ayılar arenaya girip piyasaya hakim olabilir ve ZIL değerini o sırada değer kaybedebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin