Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!
Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!

Önde gelen metaverse coin ralliye tam gaz devam ediyor! Takip edilecek seviyeler neler?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Sandbox fiyat analizi, metaverse coin’in yükseliş trendi izlediğini ve SAND/USD paritesinin 4,7 dolara doğru hareket ettiğini ortaya koyuyor. Dün SAND fiyatı, aniden yükselmeye başlayarak 4,5 dolara ulaştı ve bugün pozitif ivmesini sürdürüyor. Son verilere göre metaverse coin 4,6 dolara ulaştı ve yükseliş trendi hâlâ devam ediyor.

Genel kripto para piyasasının dinamikleri güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, genel piyasa metaverse coin için katalizör görevi görüyor. Sandbox, son 24 saatte %1,73 arttı ve 1.233.333.162 dolarlık bir işlem hacmine ulaştı. SAND şu anda 4.298.377,249 dolar seviyesindeki canlı piyasa değeri ile genel listede 36. sırada yer alıyor.

Güncel Sandbox (SAND) fiyat analizi

SAND fiyat analizi, piyasa oynaklığının artan bir trend izlediğini ortaya koyuyor. Sandbox için daha fazla oynaklık, daha fazla fiyat değişikliği olasılığı anlamına geliyor. Bu nedenle fiyat daha geniş aralıklarda yüksek ve düşük seviyeler yapabilir. Bollinger bandının üst sınırı, SAND için en güçlü direnç görevi gören 4,9 dolarda görünüyor. Bollinger bandının alt sınırı ise metaverse coin için en güçlü desteği temsil eden 3,6 dolarda bulunuyor.

SAND/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini gösteriyor gibi görünüyor. Ancak, oynaklık artıyor gibi göründüğünden, piyasa eğilimi daha öngörülemez hale geliyor. Bununla birlikte, SAND fiyatı, metaverse coin’in istikrarlı bir hareket izlemesini sağlayan, trendin tutarlılığını gösteren doğrusal bir yön izliyor.

Önde gelen metaverse coin ralliye tam gaz devam ediyor! Takip edilecek seviyeler neler?

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 69’da bulunuyor. Bu, metaverse coin’in enflasyon bölgesine düşen aşırı değerli kategoriye girdiğini ortaya koyuyor. RSI yolu, SAND fiyatının düşüş yaşadığını ve istikrara doğru ilerlediğini gösteren aşağı yönlü bir yön izliyor gibi görünüyor. Baskın satış faaliyeti nedeniyle RSI puanı düşüyor.

Metaverse coin SAND için fiyat tahmini

SAND fiyat analizinden elde edilen dikkatli gözlemler, boğaların piyasayı kontrol ettiği sonucunu çıkardı. Fiyat bir süredir 4,7 dolara tırmanmaya çalışıyor ve sonunda hedefine ulaşmak için yeterli potansiyel kazandı. Boğalar, yükseliş momentumunun uzun süre korunmasını sağlayacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir