Dogecoin düşüş trendini sonunda kırdı! Fiyatı ne bekliyor?

Dogecoin düşüş trendini sonunda kırdı! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Diğer birçok kripto para sarsılmış halde ayakta kalmaya çalışırken, Dogecoin önümüzdeki günlerde büyük hamleler yapmayı hedefliyor. Popüler memecoin, tükenme eğiliminin önüne geçmek için bir dış faktöre duyduğu ihtiyacı bir kez daha kanıtladı.

Elon Musk’ın Dogecoin’den her bahsedişinde varlığın %10 ila %12 yükseldiği açık bir gerçek. Ancak genellikle varlık, bu yükselmenin ardından, çok hızlı bir şekilde tüm kazanımlarını kaybeder ve kısa sürede başlangıç konumuna geri döner.

Tüccarların, çok nadir görülen bir şekilde düşük kâr ile pozisyonlarını kapatma eğiliminde olmaları, varlığa duydukları düşük güveni gösteriyor.

Musk, Tesla ürünleri için DOGE ödemelerini duyurduğu anda, varlık düşüş trendini kırdı ve ilk direnç seviyelerini aşarak 0,21 dolara ulaştı.

Dogecoin fiyat tahmini

Dogecoin düşüş trendini sonunda kırdı! Fiyatı ne bekliyor?
DOGE fiyat tahmini

DOGE fiyatı, Musk’ın Tesla ödemelerinin Dogecoin ile kabul edileceğini duyurmasıyla, daha düşük destek seviyelerinden yukarı sıçrayarak %32 oranında değer kazandı.

O zamandan beri DOGE, hafif bir düzeltmeden geçiyor, azalan bir kanal içinde hareket ediyor ve fiyatı kanalın alt bandında gezinmeye zorluyor.

Varlık, direnç seviyelerine yakın bir yerde kalmaya ve bu seviyelerden güçlü bir çıkış yapmayı hedefliyor, ancak küçük bir geri çekilme olasılığı hâlâ ralliye engel oluyor.

DOGE fiyatı, 0,2 dolar seviyelerinin üzerine hızlı bir şekilde yükselmeden önce kanalın orta bantlarını 0.1800 dolar civarında yeniden test ediyor.

Şu anda hacim ayılar lehine ve hafta sonu küçük bir geri çekilme beklenebilirken, önümüzdeki haftanın açılışında fiyat, büyük bir yükseliş yaşayabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin