featured

Kripto piyasası yine düşüşte! 14 Ocak değer kaybeden altcoin analizleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında 2022 yılının ilk haftasında yaşanan büyük çöküşün ardından küçük bir toparlanma hareketleri gözlemlenmişti. Ancak alıcılar yükseliş momentumunu koruyamadı. Şimdi tekrar kripto para birimlerinin çoğu bir kez daha düşüş baskısı altında. Öncü coin Bitcoin’in hareketlerini takip eden altcoin’ler yeniden düşüşe geçtiler.

AVAX

Altcoin AVAX, bugün %7’den fazla değer kaybederek kripto para piyasasında bugün en çok kaybeden coin’lerden bir tanesi oldu.

Yaşanan düşüşe rağmen, altcoin 76.57 dolar seviyesindeki destek noktası ile 101 dolar seviyesindeki direnç noktası arasında işlem görmeye devam ediyor. Yanal hareket, azalan ticaret hacmiyle de doğrulanmış oldu. Bu da şu anda ne boğaların ne de ayıların hâkim olduğu anlamına gelir.

Bu durumda, kripto para biriminin daha fazla güç biriktirmesi gerektiğinden kısa süre sonra keskin bir hareket görme olasılığı düşüktür.

AVAX, bu yazının yazıldığı sırada 88.85 dolar seviyesinden işlem görüyor.

DOT

Polkadot (DOT), piyasadaki diğer kripto para birimlerine kıyasla daha iyi performans gösteriyor. Çünkü altcoin sadece %1,93 oranında bir düşüş yaşadı.

altcoin DOT

Polakdot (DOT), 22.66 dolardaki destek seviyesinden hatalı bir çıkış yaptıktan sonra, kayıp pozisyonları geri kazanmak için enerji biriktirmeye çalışıyor. Satın alma ticaret hacmi artarsa, DOT 30 dolar civarındaki hayati bölgeye geri dönebilir.

Bununla birlikte, orta vadeli yükseliş eğilimi ancak günlük mum 38.77 dolardaki direncin üzerinde sabitlenirse yeniden başlayabilir.

DOT, bu yazının yazıldığı sırada 26.99 dolar seviyesinden işlem görüyor.

LINK

LINK %7,63 oranında bir düşüş yaşadı ve piyasadaki genel eğilime uyum sağladı.

Chainlink (LINK), bugünkü düşüşe rağmen yatay kanalda işlem görüyor. Şu anda fiyat, artan işlem hacmine karşı dirence daha yakın bir yerde bulunuyor. Fiyat 26,68 dolardan turuncu çizgiye geri döner ve onu kırarsa, alıcılar büyümeyi 38 dolarda başka bir seviyede tutabilir.

LINK, bu yazının yazıldığı sırada 24.35 dolar seviyesinden işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin