Near projesi, kurumlardan ilgi görmeye devam ediyor, tokeni yükselişini sürdürüyor
Near projesi, kurumlardan ilgi görmeye devam ediyor, tokeni yükselişini sürdürüyor

Near projesi, kurumlardan ilgi görmeye devam ediyor, tokeni yükselişini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perşembe günü, Near Foundation, projenin Three-Arrows Capital, a16z, Mechanism Capital, Dragonfly Capital ve Circle Ventures gibi stratejik yatırımcılardan 150 milyon dolar topladığını duyurdu. Duyuruyu takiben, Near protokolünün yerel kripto varlığı ABD doları karşısında %7’den fazla arttı. !0 Ocak’tan bu yana ise yüzde 45 değer kazandı.

Near Foundation 150 milyon dolarlık sermaye aldı

Bir hisse kanıtı (PoS) ağı olan Near blockchain protokolünün arkasındaki ekip, Three-Arrows Capital liderliğindeki yakın tarihli bir finans turunda 150 milyon dolar sermaye topladı. Finansman duyurusuna göre, Mechanism Capital, Dragonfly Capital, a16z, Jump, Alameda, Zee Prime, Folius, Amber Group, 6th Man Ventures, Circle Ventures ve Metaweb.vc de katıldı.

Near Foundation’ın Medium blog yazısı, fonun “Web3’ün toplu olarak benimsenmesini hızlandırmaya” ayrılacağını belirtiyor. Three Arrows Capital’in kurucu ortağı ve başkanı Kyle Davies Perşembe günü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Blockchain uygulamalarını ölçeklendirirken NEAR ekibini ve ekosistemi desteklemekten heyecan duyuyoruz.”

Duyuruyu takiben, protokolün yerel tokeni NEAR’ın fiyatı USD karşısında 24 saatlik ölçümlere göre %7,7 arttı.

Near projesi hakkında son gelişmeler

NEAR, son birkaç hafta, geçen ay ve 12 ay boyunca çoğu kripto paradan önemli ölçüde daha iyi performans gösterdi. NEAR son iki haftada %28,2 arttı, 30 günlük istatistikler NEAR’ın %111 arttığını ve kripto varlığının 12 ayda %1.236,5 arttığını gösteriyor. Kripto para birimi, yazı yazıldığı sırada 2,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile bugün 12.447 kripto para arasında 17. sırada yer alıyor.

Near Foundation Raises $150 Million to Bolster Web3 Adoption

NEAR’ın piyasa değeri, Perşembe öğleden sonra kripto ekonomisinin 2,1 trilyon dolarlık değerinin %0,54’ünü temsil ediyordu. Metaweb.vc’nin kurucusu Amos Zhang, Rainbow Bridge ve Near’ın çoklu zincir uyumluluğunun faydalarını öne çıkararak şunları söyledi:

Rainbow Bridge, Aurora (EVM), Octopus (Substrat) ve NEAR’ın Nightshade sharding teknolojisinin çoklu zincir birlikte çalışabilirliği ile NEAR, ana akım benimseme için blok zinciri uygulamalarını güçlendirmek için en uygunudur.”

Dune Analytics’in “Bridge Away (L1 Ethereum)” adlı tablosundaki metriklere göre, Rainbow Bridge’in toplam kilit değeri 478 milyon dolar (TVL). Köprü, Polygon, Avalanche ve Ronin gibi zincirlerin altındaki altıncı en büyük çapraz zincirli köprü TVL’ye sahiptir. Near ekibi, protokolün bölgesel merkezlerinin benimsenmesini hızlandırmak ve “marka için farkındalık oluşturmak” için yeni finansmandan yararlanacak.

Duyuruya göre, fonlar, en son fon kazanımından önce Near Foundation tarafından toplanan toplam 65,9 milyon dolar üzerine inşa edildi. Digital Currency Group (DCG), Baidu Ventures, Electric Capital, Coinbase Ventures, Pantera Capital ve Blockchain.com daha önce Near projesini destekledi.

Near ekibi, “Asya, Afrika ve Avrupa’da topluluklar oluşturduğunu ve Latin Amerika, Türkiye ve Hindistan’da gelişmekte olan toplulukları desteklemeye yardımcı olmak istediğini” iddia ediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin