Shiba Inu yükseliyor: Dün MATIC'e kaptırdığı konumunu geri aldı!

Shiba Inu yükseliyor: Dün MATIC’e kaptırdığı konumunu geri aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre, Shiba Inu, Polygon’u (MATIC) geçerek piyasa değeri açısından 13. sırayı geri aldı. Mevcut piyasa değeri 17,49 milyar dolar olan Shiba Inu, MATIC’in 17,18 milyar dolarlık piyasa değerini geçerek 13. sıraya yeniden yükseldi.

13. sıra için en iyi kripto para birimleri arasındaki mücadele, MATIC’in piyasa değeri açısından SHIB’i geçmesiyle 12 Ocak’ta yoğunlaştı.

Kripto Para Haber’in dün bildirdiği üzere, MATIC %16’lık bir toparlanmanın ardından Shiba Inu’yu devirmişti. Polygon topluluğu, Plonky2’nin lansman haberleri ve çok beklenen Londra hard fork ana ağı lansman takviminin yayınlanmasıyla neşelendi.

CoinMarketCap

Shiba Inu, 11 Ocak’ta ulaşılan 0.000026 dolarlık en düşük seviyelerden yaklaşık %23 oranında toparlandı. Bugün ise 0.00003290 dolarlık gün içi yüksek seviyelerine ulaştı. SHIB’in toparlanması altcoin piyasası ile aynı doğrultuda düşüyor; Robinhood listeleme söylentileri SHIB rallisine katkıda bulunmuş olabilir.

Shiba Inu fiyat hareketi

Shiba Inu (SHIB) fiyat grafiği
SHIB fiyat grafiği

Shiba Inu, Ekim 2021’in sonunda yaklaşık %220 ralli yaptığı kilit seviyenin biraz üzerinde olduğu için dipten alım fırsatı sunuyor. SHIB’in bir sonraki gideceği yer belirsiz ancak biraz yukarı eğimli olan RSI, yakın vadede bir sıçrama önerebilir. Bunun yanında konsolidasyon veya yatay ticaret için ihtimal daha fazla.

Yukarı yönde, SHIB’nin 0.000055 dolara yükselebileceği 0.000035 dolarlık bir bariyer öngörülmektedir. Alternatif olarak, aşağı yönlü destek 0.0000255 dolarda görülüyor.

CoinMarketCap’e göre, yazı yazılırken SHIB, son 24 saatte %12,02 artışla 0,00003194 dolardan el değiştiriyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin