HODL etmetk için en iyi coinler
HODL etmetk için en iyi coinler

Bitcoin veya Ethereum değil: HODL etmek için en iyi 3 coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 senesi, kripto para evreninde “birlikte çalışabilirlik” kavramının yılı olacak. Piyasa genelinde birlikte çalışabilirlik benimsendikçe, kripto endüstrisindeki tüm paydaşlar kazancına kazanç katacak gibi görünüyor.

Harmony (ONE), Cosmos (ATOM) ve Polkadot (DOT) geçtiğimiz yıl sırasıyla %4908, %601,2 ve %219 kazanç elde etti. Ayrıca bu tokenler herkesin önünde görünüyor ve 2022’nin sonunda ilk 10’un altındaki konumlarını da talep edecekler.

Harmony (ONE)

ONE fiyatı, death cross nedeniyle 3 Ocak’ta 0,316 dolardan güçlü bir ret ile karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte boğalar, günlük %13 kazançla 0,3305 dolara tırmanmayı bildi. RSI halen olumlu görünse de, ONE fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde yeni bir ATH yapması muhtemel.

Harmony neden HODL etmeye müsait bir kripto para?

Protokol, zincirler arası gelişmiş birlikte çalışabilirlik imkanı oluşturmak için hızlı bir şekilde çalışıyor. Yakın zamanda Datachain’e Harmony ve Cosmos arasında zincirler arası bir köprü kurması için yetki verdi. Bu, Harmony’deki varlıkları Cosmos, Terra gibi IBC destekli blok zincirlerine ve bunun tersi olarak transfer etmeye erişim sağlayacaktır. IBC belirtecinin yardımıyla köprü, birlikte çalışabilirliği sağlamak için herhangi bir üçüncü tarafın yokluğunda inşa edilir.

Platformun 2022 için temel vizyonu, Benimseme, Birlikte Çalışabilirlik ve Yerel Yönetime ulaşmak olarak açıklandı. Bu nedenle, DAO’lara, birlikte çalışabilirlik ve NFT’lere yönelik yatırım planları ile ONE, 2022’de en iyi HODL fırsatı olabilir.

Cosmos (ATOM)

ATOM fiyatı, günlük %7’lik artışla 33,80 dolarlık alt desteği 41,36 dolara yükseltmeyi başardı. Varlığın şu anda yeni ATH görmesine çok az kaldı, bu nedenle varlığın bu döngüde 45 doların üzerinde yüksek değerler talep etmesi bekleniyor.

Neden Cosmos HODL edilebilir?

Cosmos, 2021’de önemli kilometre taşlarına ulaştı, ekosistemin yıllık enerji tüketimi, Bitcoin’in işlemler için bir günlük enerji tüketiminden daha azdı. Ayrıca platform, 31 Mart 2022’de merakla beklenen Theta Yükseltmesini başlatmanın eşiğinde. Yükseltme, meta-işlemleri, NFT Modüllerini, Zincirler Arası Hesapları, Liquid staking’i ve daha fazlasını etkinleştirmeyi amaçlıyor.

Polkadot (DOT)

ATH’yi 50 doların üzerinde belirledikten sonra DOT fiyatı yukarıdaki desteği sürdüremedi. Varlık, 24 saat boyunca %9 kazançla 22.36 $’dan 26.36 $’a ulaşan uzun süreli düşüş serisini tersine çevirmeyi başardı. Bununla birlikte varlık direnç testini 32.33 $’dan geçerse, altcoin mevcut süper döngüde 35 doların üzerine çıkabilir.

DOT 2022’de parachainlerin kralı olacak

DOT, Kasım 2021’de piyasaya sürülmeden önce fiyat hareketini artıran parachain müzayedeleri gerçekleştirdi. Zincirler arası entegrasyon şu anda gelişme aşamasındayken, günler geçtikçe varlığın daha geniş bir kullanıcı tabanının ilgisini çekmesi bekleniyor.

Toplu olarak, kripto alanı çığır açan yükseltmelerle hızlı bir şekilde gelişiyor. Özellikle Harmony (ONE), Cosmos (ATOM) ve Polkadot (DOT), geleceğin hazır teknolojisine hazırlanmak için yeraltında çalışıyor.

Birlikte çalışabilirlik sadece 2022 için değil, gelecek yıllar için de kesinlikle gereklidir. Dolayısıyla, bu belirteçlerden bazı olumlu eylemler görebiliriz.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin