Son 24 saat içerisinde olağanüstü XRP transferi gerçekleşti! Neler oluyor?
Son 24 saat içerisinde olağanüstü XRP transferi gerçekleşti! Neler oluyor?

Son 24 saat içerisinde olağanüstü XRP transferi gerçekleşti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel borsa yüklü miktarda XRP transferi gerçekleştirdi. Bu işlemleri popüler kripto izleme hizmeti Whale Alert tespit etti. Ayrıca son 24 saat içinde toplam 240 milyon XRP tokeni taşıyan beş büyük işlem gerçekleşti. Bunların bir kısmı Ripple teknoloji devi tarafından gerçekleştirildi.

Bu arada, XRP artık “insan tarafından okunabilir” adresler aracılığıyla eskisinden çok daha kolay transfer işlemi gerçekleştirebiliyor. Ripple böylece transfer işlemlerini artırmaya başladı.

Son 24 saat içinde yukarıda bahsedilen blockchain takipçisi tarafından tespit edilen beş önemli işlem gerçekleştirdi. Bu işlemlerin toplamı ise 240 XRP tokene denk geliyor.

San Francisco merkezli üst düzey blok zinciri teknoloji servis sağlayıcısı Ripple, XRP’yi Ripple müşterileri, bankalar, borsalar, kurumlar veya emanet gibi diğer varlıklara taşımak için kullanılan cüzdanlarından birine (RL18-VN) 60.000.000 XRP aktardı. Mevcut döviz kurunda 60 milyon XRP, 46.471.076 dolara eşittir.

Yukarıda bahsedilen devasa XRP miktarının geri kalanı, üst düzey Güney Koreli borsa Bithumb tarafından kendi cüzdanına aktarıldı. Bu platform tarafından dahili olarak taşınan en fazla miktar ise 130.000.000 XRP yani 99.879,530 dolara denk geliyor.  Diğerleri 20.000.000; Her biri 15.000.000 ve 15.000.000 XRP transferi gerçekleştirildi.

Aktarılan XRP’nin toplam miktarı şaşırtıcı bir 183.837.570$’ı oluşturdu.

XRP artık eskisinden çok daha kolay gönderiliyor!

XRPL Labs tarafından geliştirilen XUMM cüzdanı, FIO Protokolü ile stratejik bir ortaklığa imza attı. Bu iş birliği cüzdan kullanıcılarının XRP’yi artık çok daha hızlı bir şekilde gönderme olanağı tanıyor.

Şu andan itibaren, XUMM kullanıcıları alice@website veya satoshinakamoto@xumm biçiminde bir FIO Kripto Kolu seçebilir. Bu, kripto adreslerini uzun rakam ve karakter dizilerinden oluşan geleneksel biçimde kullanmayı kafa karıştırıcı bulan yeni kullanıcılar için XUMM ve XRP ödemelerinin benimsenmesini kolaylaştıracak gibi görünüyor.

XRP fiyatında son durum

Yazım sırasında kaynaklardan elde edilen bilgilere göre XRP 0,7668 dolardan işlem görüyor.  Bugün erken saatlerde %5,41’lik bir büyüme gösterdi. Bununla birlikte kripto para 0,75887 dolardan yükseldikten sonra şu anda 0,76663 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin