Kraken bu 3 coini listesine ekledi; tokenlerin fiyatı yükselişe geçti!
Kraken bu 3 coini listesine ekledi; tokenlerin fiyatı yükselişe geçti!

Kraken bu 3 coini listesine ekledi; tokenlerin fiyatı yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mevcut bilgiler, dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan Kraken’in Japon müşterileri için Chainlink (LINK), Basic Attention Token (BAT) ve OMG dahil olmak üzere üç yeni coin için destek eklediğini gösteriyor.

Kraken’in 3 yeni listesi

12 Ocak tarihli bir blog gönderisinde borsa, Kraken Japan’ın artık yukarıda belirtilen coinler üzerinde ticaret yaptığını açıkladı.

https://twitter.com/krakenfx/status/1481102833386725376

Duyuruya göre, OMG Ağı (OMG), ERC20 standart tabanlı bir token. OMG Network, Ethereum ölçeklenebilirlik sorunlarına çözümler sunan, hızla yükselen Layout 2 çözümlerinden biridir. Ağın ana hedefi, banka hesabı olmayan bireyler için erişilebilir, düşük maliyetli ve hızlı eşler arası finansal hizmetler sunmak. Yazım sırasında, OMG fiyatı son 24 saatte %14,3 artarak 5,88 dolara yükseldi ve piyasada en yüksek kazanç sağlayan coinlerden biri.

BAT, merkezi olmayan, açık kaynaklı bir reklam platformunu destekleyen bir ERC20 standart belirteci. Kullanıcılar, reklamcılar ve web sitelerinin yanında var olmayı hedefleyen “Cesur” bir web tarayıcısında çalışır. Bu tarayıcının kullanıcıları, web sitelerinde reklam görüntülemenin ödülü olarak BAT kazanır. BAT tokeni son 24 saatte %7,5 arttı ve şu anda 1,08 dolardan işlem görüyor.

Üçüncü coin olan Chainlink (LINK), aynı zamanda bir Ethereum ERC20 tokeni. LINK, merkezi olmayan eşler arası ağları ve akıllı sözleşmeleri gerçek dünya verilerine, etkinliklere ve ödemelere bağlar. Üç varlık arasında, geçen hafta kazanç sağlayan tek varlık LINK, ancak son 24 saat içinde bu kazançların %1,6’sını kaybetti. Şu anda 26,3 dolardan işlem görüyor.

Kraken’in Japonya’daki operasyonu

Kraken’in Japonya’ya ilk girişi, bölgedeki eski lider borsa olan Mt. Gox borsasının büyük bir saldırıya uğramasından ve 2014 yılında 460 milyon dolarlık zarar nedeniyle iflas etmesinden bir ay sonra gerçekleşti. O sırada Kraken’in kurucusu Jesse Powell, fonun geri alınmasına yardımcı oldu.

Kraken Japan, sonunda, feshedilmiş Mt. Gox borsasının bıraktığı boşluğu doldurmak için 2014 civarında faaliyete geçti. Dört yıl sonra, “artan maliyetler” ve kaynaklarına odaklanma ihtiyacı nedeniyle faaliyetini durdurdu. Ancak, Ekim 2020’de, kullanıcıları için yalnızca sınırlı sayıda kripto varlığıyla faaliyetlerini yeniden başlattı. O zamandan beri, mevcut dijital varlıkların sayısını istikrarlı bir şekilde artırdı.

Japonya hâlâ daha katı bir düzenleyici çerçeve geliştirmek için çalışıyor. Asya ülkesindeki yetkililer, düzenlemesini güçlendirmeye yardımcı olmak için geçen yıl Ağustos ayında bir panel kurmuştu. Kısa bir süre önce, Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), USDT gibi stabil coinleri düzenleme planları olduğunu açıkladı.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin