Ether 2.0 mevduat sözleşmesinde yeni rekor geldi!

Ether 2.0 mevduat sözleşmesinde yeni rekor geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın kötü olduğu günlerde iyi şeyler de konuşuluyor. Bitcoin önderliğinde son 4 gündür piyasada erime yaşanıyor. 40.500 dolar seviyeleri test edilirken tedirginlik devam ediyor. Ancak bu olumsuzluklara rağmen güzel haberler ön plana çıkıyor. Ether 2.0 mevduat sözleşmesinde yeni bir rekor geldi. 

Stake edilen Ether (ETH) miktarı, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Altcoinlerin lideri, 8,9 milyon ETH ile yeni bir rekora imza attı. Bugünkü değerde, stake edilen ETH 28 milyar doların üzerine çıktı. Kripto analiz platformu Glassnode’un zincir üstü verilerine göre, Ether 2.0 mevduat sözleşmesindeki toplam değer, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.965.186 ETH’ye ulaştı. 

Tüm zamanların en yüksek seviyesinde olmasına rağmen stake edilen ETH sayısı hala tüm zamanların en yüksek dolar değerinin altında. Ethereum miktarı olarak ATH yapılsa da dolar paritesinde yeni bir rekor henüz gelmedi. 

Ether 2.0 mevduat sözleşmesi Kasım ayında zirvedeydi

Kontrat, Ether’in tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 4.870$’a ulaştığı Kasım ayında doların zirvesine ulaştı. Etherscan’a göre, ETH 2.0 sözleşmesinin en yüksek dolar değeri yaklaşık 39 milyar dolar. Ancak bu dönüm noktasıyla birlikte, dolaşımdaki tüm Ether’in yüzde yedisinden fazlası.

Ethereum, son stake edilen miktarda artış yaşadı. Ancak piyasa değerindeki düşüş nedeniyle ETH/USD olarak rekor kırılamadı. Neredeyse 9 milyon ETH’ye ulaşan stake oranı dolar karşısında pasif kaldı.

Öte yandan Ether 2.0 sözleşmesine bağlı olarak ağın ne zaman hisse kanıtına (PoS) geçeceği v merak ediliyor. PoS’a geçişin bu yıl, Blockchain’in Beacon zincirinin lansmanı ile 2020’de yolculuğa başlamasından sonra gerçekleşmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin