Decentraland (MANA), Metaverse benimsemeye devam ederken yeni bir zirve daha belirledi
Decentraland (MANA), Metaverse benimsemeye devam ederken yeni bir zirve daha belirledi

Decentraland (MANA), Metaverse benimsemeye devam ederken yeni bir zirve daha belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse benimsemesi her geçen gün artarken MANA ve SAND yeni zirveler belirlemeye devam ediyor. MANA, geçtiğimiz ay değerine %500’den fazla değer kattı ve daha fazla kazanç toplamaya devam ediyor.

Merkezi olmayan finansa (DeFi) odaklanan Kanadalı yatırım şirketi Tokens.com, bu hafta Decentraland platformunda yaklaşık 2.5 milyon dolara sanal gayrimenkul satın aldığını açıkladı. Şirket, Decentraland’ın yerel kripto parası 618.000 adet MANA karşılığında 116 parsel sanal arazi satın aldığını bildirdi. Tokens.com’a göre, anlaşma bugüne kadar türünün en büyük işlemini olarak kaydedildi.

Decentraland, önde gelen metaverse projelerinden biri olarak piyasada ter alıyor. Son birkaç ay içerisinde ise önemli oranda benimsendi. Artan benimsenmeyle birlikte MANA tokeni bu dönemde önemli oranda kâr topladı.

Tokens.com, Decentraland’ın Fashion Street bölgesinde sanal gayrimenkul satın aldı. Şirket, moda markalarının metaverse ürünleri sergilemesine yönelik artan talebi karşılamak için bunu geliştirmeyi planlıyor.

MANA, tüm zamanların zirvesine çıktı!

Tokens.com’un Decentraland’daki sanal bir araziye 2.5 milyon dolar harcadığını duyurmasının ardından MANA fiyatı yükselişe geçti. Kripto para, son 24 saat içinde %60’tan fazla değer kazandı ve birkaç saat önce 5,6 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

MANA’nın teknik göstergeleri, kripto paranın mükemmel performans gösterdiğini ve önümüzdeki günlerde daha da yükselebileceğini gösteriyor. MACD göstergesi 78 seviyesinde ve aşırı satın alındığını gösteriyor. MANA ayrıca 50 günlük hareketli ortalaması olan 4,8 doların üzerinde işlem görüyor. Bu gösterge kripto paranın 5 doların altında güçlü bir destek oluşturduğunu gösteriyor.

Son 30 gün içinde MANA, değerine %590’dan fazla değer katarak, daha geniş kripto piyasasında en iyi performans gösteren tokenlerden biri haline geldi. MANA %7.000’den fazla arttı.

Metaverse’in hızlı bir şekilde benimsenmesinden faydalanan bir diğer token de The Sandbox platformunun yerel parası olan SAND oldu. SAND bugün erken saatlerde 8 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi ve geçen aydan bu yana  %900’den fazla yükseldi.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin