featured

Bu 4 altcoin, kripto para piyasasındaki yaklaşan boğa koşusundan önce iyi bir tercih olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasını 2022 yılında ayılar ele geçirdi. Çoğu altcoin’in fiyatı son birkaç ayda düşüş yaşadı. Bu, yatırımcılar arasında hayal kırıklığı yarattı ve pozisyonlarını tasfiye etmelerine neden oldu. Bugün, kripto piyasası geri dönüş belirtileri gösteriyor. En büyük altcoin olan Ethereum geçen hafta %50’den fazla yükseliş kaydederken, kripto piyasası ortalama %15’ten fazla kazandı. Peki, yaklaşan kripto boğa koşusundan önce yatırımcılar hangi altcoin’leri satın almalı?

Kripto para piyasası son aylarda nasıl hareket etti?

Çoğu kripto para birimi, son birkaç ayda fiyatlarında önemli bir düşüş gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin, Kasım 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80’den fazla düşüş yaşadı.

altcoin grafik

2022 yılı içinde Bitcoin fiyatı daha da düştü. Kripto para birimlerinin fiyatları mart ve nisan aylarında hafifçe toparlandı. Ancak, daha sonra mayıs ve haziran aylarında daha büyük düşüşler gördük. Haziran ayında, Bitcoin fiyatı 20,000 doların altına bile düştü. Takip eden haftalarda fiyat biraz da olsa toparlanmayı başardı. Bugün piyasa, çoğu kripto para birimi geçtiğimiz hafta yükseldiği için toparlanmaya çalışıyor.

Bir sonraki boğa koşusundan önce bunlara bakın!

Mevcut düşük fiyatlar, şu anda kripto para birimlerini ucuza satın almak için iyi bir fırsat sunuyor. Ancak şu an hangi altcoin’lere yatırım yapmaya değer?

1.Polygon (MATIC)

Polygon ağı, Ethereum blockchain’i için bir ölçeklendirme çözümüdür. Son yıllarda, Polygon ekosistemi büyük ölçüde büyüdü. Terra’nın son yıllarda patlaması, çok sayıda projenin Polygon blockchain’ine geçmesine neden oldu.

Polygon, Ethereum’a göre daha verimli ve daha hızlıdır. İşlemleri hızlandırmak ve ağı Ethereum’a kıyasla genel olarak daha verimli hâle getirmek için yan zincirleri kullanır. Dolayısıyla MATIC, altcoin’ler arasında iyi bir tercihtir.

2.Solana (SOL)

Solana, 2021’de büyük bir heyecan yaşadı. Son yıllarda Solana’daki birçok ağ çökmesi, kullanıcıların ağa olan güvenlerinin zedelenmesine neden oldu. Ancak son derece hızlı işlemler ve yüksek ölçeklenebilirlik, ağı çekici hâle getirmeye devam ediyor.

Solana kullanıcılarının adres sayısı, bir yılda aktif adreslerde %87 oranında artış gördü. Solana ağında ödenen günlük işlem ücretleri, bir dereceye kadar Ethereum ücretleriyle rekabet edebilir. Sorunlarına rağmen, Solana’nın muazzam büyümesi göz ardı edilemez.

3.Polkadot (DOT)

Polkadot, farklı blockchain’ler arasında birlikte çalışabilirliği sağlamak isteyen bir ağı temsil eder. Ağ, farklı blockchain’leri birbirine bağlayabilen parachain’leri kullanır.

Polkadot, ağının yapılarına dayalı olarak yeni blockchain’leri geliştirmek için birçok yeni proje için belirli bir güvenlik sunar. Altcoin’ler arasında Polkadot ağı, geliştiricilerin gelecek için kendi blockchain’lerini geliştirmeleri için güvenli yapılar sunar.

4.Binance Coin (BNB)

Binance’in yerel token’ı, önümüzdeki birkaç yıl içinde son derece güçlü bir şekilde büyümeye devam edebilir. Binance, dünyanın en büyük kripto borsasıdır. Finans borsasının muazzam büyümesiyle birlikte, BNB altcoin’i de büyümeye devam edecektir.

Binance gelecekte dünyanın en büyük kripto para borsası olmaya devam edebilir. Son zamanlarda Binance, 444 milyon dolar değerinde yaklaşık 2 milyon adet token yaktı. Bu, BNB token’ının değerinin uzun vadede artmaya devam etmesiyle sonuçlanabilir.

CryptoTicker

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin