featured

Bu 3 meme coin, kripto piyasasındaki düzeltmenin ortasında iyi bir satın alma fırsatı sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son satışların ortasında, büyük kripto para birimlerinin çoğu önemli bir fiyat düzeltmesine tanık oldu. Bu geri çekilme aşaması, gözde meme coin’ler için bir satın alma fırsatı yaratıyor.

Dogecoin (DOGE)

En gözde meme coin olan DOGE, 3 Nisan’da dört aydan uzun süredir geçerli olan bir direnç çizgisinden büyük bir çıkış yaptı. Patlamanın ardından, büyüme potansiyelini sınırlayan ve alıcılara önemli destek sunan direnç, piyasa duyarlılığının rallilerde satıştan dipten alım yapmaya kaydığını gösteriyor.

meme coin DOGE grafik

Piyasada devam eden düzeltme aşamasının ortasında, DOGE fiyatı destek çizgisini yeniden ziyaret ediyor ve yukarıdaki grafikte gösterilen ters bir bayrak modeli oluşturuyor. Meme coin’in fiyatı üçgenin genel çizgisini aşmayı başarırsa, satın alma baskısı yoğunlaşacak ve yeni bir toparlanma rallisinin başladığının sinyalini verecektir.

Bu yazının yazıldığı sırada DOGE 0,0787 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %0,09 oranında değer kazandı. Üçgenin kırılmasıyla tetiklenecek olan toparlanma hareketi, alıcıları 0,1 dolar sınırını yeniden zorlamaya teşvik edebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Bir diğer gözde meme coin olan SHIB, 4 saatlik fiyat grafiğinde bir bayrak modeli oluşturdu. Teorik olarak bu formasyon, fiyatlar alt trend çizgisini kırarsa düşüşün yeniden başlayacağına işaret eder.

Bu nedenle, olası bir arıza SHIB fiyatını %5,38 oranında düşürebilir ve 0,00000968 dolarda bulunan yerel destek noktasına yeniden dokunulmasına sebep olabilir. %78,6 Fibonacci düzeltme desteğinin eşlik ettiği yukarıda belirtilen seviye, alıcılar için güçlü bir destek bölgesi oluşturuyor.

Meme coin’in fiyatı modelin direnç noktasından bir kırılma gerçekleştirirse 0,00001173 dolar seviyesine doğru bir yükseliş hareketi gelebilir.

Floki Inu (FLOKI)

24 Nisan’da Floki fiyatı, dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’teki liste duyurusuyla ilişkili olan büyük bir girişe tanık oldu. Meme coin’in fiyatı gün içi %56’lık bir artışla 0,000042 dolarda bulunan direnç noktasını aşmayı başardı.

Ancak yeni haber odaklı ralli, direnç noktasının üzerinde devam edemedi. Bu nedenle Floki fiyatı bugün %16,8 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0000373 dolar civarında işlem görüyor. Bu boğa tuzağı, piyasadaki satış baskısını artırabilir. Sonuç olarak meme coin’in fiyatı %27’lik bir kayıp ile 0,000027 dolardaki destek noktasını yeniden ziyaret edebilir.

Bahsi geçen destek, alıcıların yaklaşık bir aydır daha yüksek fiyatları korumalarına yardımcı oldu. Bu nedenle, ilgilenen yatırımcılar için güçlü bir birikim bölgesi görevi görebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin