Coinbase 4 az bilinen altcoin'i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin'leri gündemine aldı
Coinbase 4 az bilinen altcoin'i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin'leri gündemine aldı

2 Aralık altcoin analizleri: Uniswap, Tron, Avalanche

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası volatilite durumunu devam ettirirken, yaşanan gelgitler biraz boğalar lehine oldu. Bunun sonucunda, altcoin Uniswap ve Tron 28 Kasım’da birkaç ayın en düşük seviyelerine indikten sonra son dört gün içinde yükselişe geçtiler.

Öte yandan Avalanche, Ekim ortasından itibaren yükselişini devam ettirmeyi başardı. 21 Kasım’da ise ATH’sine dokundu.

Uniswap (UNI)

2 Aralık altcoin analizleri: Uniswap, Tron, Avalanche 1

Altcoin, piyasa eğilimiyle bağlantılı olarak yukarı kanalda ilerken umut verici bir Ekim ayı yaşadı. %59 oranının üzerindeki bir rallinin ardından 26 Eylül’ün en düşük seviyesinden, 10 Kasım’da iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. O zamandan beri, daha geniş bir satış durumu yaşandıktan sonra altcoin değerin üçte birinden fazlasını kaybetti. 28 Kasım tarihinde ise iki ayın en düşük seviyesine kadar düştüğü için boğalar yerlerini koruyamadı.

Bununla birlikte, dört aylık destek seviyesi olan 18.3 dolardan bir canlanma yaşadı. Sonuç olarak, düşen bir kama kırılmasının ardından, altcoin değerini son dört günde %15’in üzerinde arttı.

Şimdi ise boğalar 20.4 dolar seviyesinde güçlü bir destek noktası buldu. Mevcut direnç noktaları olan 23,2 dolar seviyesini aşmak ve tekrar test etmek için sürekli bir ivmeye ihtiyaçları olacak. Bu yazının yazıldığı sırada ise Uniswap, 22.34 dolardan işlem görüyor. RSI yükseliş trendindeydi. Bu da boğaların lehine oldu. Ancak, ADX zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

Tron (TRX)

2 Aralık altcoin analizleri: Uniswap, Tron, Avalanche 2

Eylül ayı sonundaki ralli ile birlikte altcoin, %54’ün üzerinde 47 günlük bir yatırım getirisi kaydetti. Sonuç olarak, TRX 15 Kasım’da altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Bununla birlikte, ayılar son altı ayda 0.11 dolar seviyesinde direnç gösterdi. Bununla birlikte TRX’in değeri, 28 Kasım’da ayın en düşük seviyesine geriledi. 12 günlük %30,2’nin üzerinde bir düşüş kaydettikten sonra trende geri döndü.

Boğalar, daha fazla kırılmayı önlemek için 0.089 dolar seviyesinde iki aylık destek noktasını oluşturdu. RSI ve fiyat hareketi arasındaki yükseliş ayrışmasının ardından değer, azalarak genişleyen bir kama oluşturdu. Bundan sonra ise yukarıda belirtilen destek seviyesinden sıçrama yaşadı.

Yazının yazıldığı sırada TRX, 0,09617 dolar seviyesinden işlem görüyor. RSI bir canlanma girişiminde bulundu ancak yarı çizgiyi geçemedi. Bununla birlikte, RSI ile fiyat hareketi arasındaki düşüş eğilimi, kısa vadeli bir yükseliş gerilemesini destekleyebilir. ADX ise zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

Avalanche (AVAX)

2 Aralık altcoin analizleri: Uniswap, Tron, Avalanche 3

12 Ekim’den bu yana, AVAX sürekli bir yükseliş içinde. Bu yüzden yatırımcılar inkar edilemez bir şekilde yükselmesiyle iyi kazançlar kaydetti. Kripto para birimi AVAX, 39 günlük ROI’nin %180’den fazlasına tanık oldu. Ardından 21 Kasım’da ATH’sine ulaştı. Altcoin, yedi hafta boyunca sürekli olarak yukarı kanalda devam ederek piyasa trendine adeta meydan okudu.

Binance.US’te listelenmek ve Deloitte ile işbirliği yapmak gibi çeşitli gelişmelerden sonra boğalar değerini korumayı başardı. Boğaların, yakın vadede bir yukarı kanal arızasını önlemek için uzun vadeli avantajlarını sürdürmeleri gerekecek.

Yazının yazıldığı sırada altcoin 117.25 dolar seviyesinden işlem görüyor. RSI, nötr işaretlerin yanıp sönmesinin ardından yükseliş trendindeydi. DMI ve AO, hafif bir düşüş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte, ADX zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! 

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin