featured

Bu 2 altcoin, bugünkü performansları ile göz doldurdu! Yükselişleri nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasalarındaki oynaklık hafiflerken bu 2 altcoin, bugünkü performansları ile yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Polygon cuma günü kayda değer bir yükseliş yaşayarak son iki haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Yatırımcılar bu hafta açıklanacak rapor öncesinde gergindi, ancak verilerin açıklanmasının ardından boğalar harekete geçti. Chainlink de bu süreçte yükselerek son on günün en yüksek seviyesine ulaştı.

Polygon (MATIC)

Poligon (MATIC), cuma günü %7 oranında yükselmesiyle günün en çok kazandıran altcoin’lerinden biri oldu. Perşembe günü 0,8342 dolar seviyelerine doğru gerçekleşen düşüşün ardından altcoin bugün 1,00 dolara yaklaştı ve fiyatlar 0,9083 dolara yükseldi. Bu, token’ın 17 Ağustos’tan bu yana en yüksek noktasına tırmandığını ve fiyatların önemli bir direnç noktasını kırmış olduğunu gösteriyor.

MATIC altcoin grafik

Grafiğe bakıldığında, bu tavan seviyesi, son zamanlarda bir piyasa belirsizliği noktası olarak görülüyordu. 0,9015 dolar seviyesinin cuma günü kırılması 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) de yükselmesiyle geldi ve endeks neredeyse üç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yazının yazıldığı sırada, RSI indikatörünün 60 seviyesinde olması, özellikle boğalar kâr almayı tercih ederse, ayıların geri dönebileceğini gösteriyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) fiyatı da cuma günü, günün erken saatlerinde on günün en yüksek seviyesine yükseldi. LINK, günün en yüksek seviyesi olan 7,15 dolara yükseldi ve bu seviye aynı zamanda direnç olarak da hareket etti. Bu hareketi ile birlikte gözde altcoin, 26 Ağustos’tan bu yana en yüksek değerine ulaşmış oldu.

Grafikte görüldüğü gibi, ayılar boğaları yenmek için hareket ederek fiyatları 6,40 doların altına indirdi. RSI, tarihin kendini tekrar etmesini tetikleyebilecek 50,00 tavanına ulaştı, ancak boğalar şimdiye kadar bunun gerçekleşmesini engelledi. Yatırımcıların potansiyel bir kâr alma noktası olarak 7,50 dolar seviyesini hedeflediği görülüyor, bu da önümüzdeki günlerde 7,15 dolar seviyelerinden bir kırılım gerçekleşebileceği anlamına gelebilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin