19 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler, önemli noktalar
19 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler, önemli noktalar

19 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, aralık ayının başından bu yana pek iyi durumda değil. Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, temel direnç seviyelerini geçmeyi başarırken, XRP’nin fiyatı, azalan bir kanal oluşumunun sınırları içinde işlem görmeye devam ediyor. Aslında son birkaç gün içinde, beklenen yönde (yukarı doğru) patlak vermeyi başardı. Bu artış hoş bir değişiklik olarak yorumlansa da kripto para, ayın başından itibaren işlem fiyatının yüzde 15 altında kaldı.

Bu haberin yazıldığı esnada XRP, 25,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,569 dolardan işlem görüyordu. CoinMarketCap’e göre XRP, 24 saat içinde yüzde 3’ün üzerinde küçük bir düşüş kaydetti. Ayrıca 13 milyar doların üzerinde 24 saatlik bir işlem hacmi kaydetti.

4 saatlik XRP fiyat grafiği

19 Aralık XRP fiyat grafiği
19 Aralık XRP fiyat grafiği

XRP’nin 4 saatlik grafiğine bir göz attığımızda ay başından bu yana uzun vadeli fiyat hareketi hakkında biraz daha netlik sağlıyor. Fiyatını aralık ayının neredeyse tamamı boyunca belirleyen azalan kanal oluşumundan çıktıktan sonra, kripto para, yukarı doğru kırılmaya rağmen, kendisini bir yatay hareket dalgasında buldu. Bu XRP’ye göre hangi pozisyonu almamız gerektiği konusunda da belirlemeler yapmayı biraz zorlaştırdı.

Bu haberiyazıldığı sırada kripto para desteği 0,562 dolarda test ediyordu ve bu destek başarısız olursa 0,509 dolarlık fiyat aralığına düşülebilir. Bununla birlikte boğalar XRP’nin ağırlığını taşıyabilirse, yakında iki kilit seviyede dirençle karşılaşabilir: 0,61 ve 0,67 dolar.

XRP’de trend tersine dönüyor gibi görünüyor. Aşırı alım bölgesinde vakit geçirdikten sonra RSI göstergesi tarafsız bölgeye doğru ilerliyor. MACD göstergesi durumunda da benzer bir senaryo görüldü, Signal çizgisi MACD hattını geçmenin eşliğinde. Göstergelerin kararsızlığı, XRP için açılan teselli edici bir aşamanın bir işareti olarak da alınabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin