12 Haziran kripto para piyasası
12 Haziran kripto para piyasası

12 Haziran kripto para piyasası günlük görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasının zirvesindeki Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Ripple ile ilgili verileri sizin için derledik. 12 Haziran kripto para piyasası için nasıl geçiyor? Birlikte inceleyelim.

Bitcoin

Kripto para piyasalarının toplam piyasa değerinde 50 milyar dolar kaybetmesinin üzerinden 48 saat geçmesinin ardından, Salı sabahı birkaç coinin fiyatlarında hafif bir artış gördük.

BTC, pazartesi günü 6600 dolar seviyesine kadar olan baskıyı karşılayabilecek alıcılar bulduktan sonra, fiyatını 6822 dolar seviyesine ulaştırdı. Ancak, genel olarak fiyatlardaki toplu düşüşü etkileyen çok sayıda faktörle birlikte ciro da oldukça düşük seviyedeydi.

Bitcoin 24 saatlik grafiği
Bitcoin 24 saatlik grafiği

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash’in ise iyileşme belirtileri göstererek, 1000 dolar seviyelerine kadar yükseldiği görüldü. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada ise BCH’nin yeni bir satış baskı altına girdiğini görüyoruz.

Buna göre Bitcoin Cash şu an 910 dolardan el değiştiriyor. Büyük düşüşün henüz başlamadığı ve fiyatların toparlanma seviyesine girdiği haftasonundan önce BCH’nin 1100 dolar seviyelerinde işlem gördüğünü gördük. Ve bu seviyelerden hatrı sayılır bir değer kaybı yaşadı.

Bitcoin Cash 24 saatlik grafiği
Bitcoin Cash 24 saatlik grafiği

Ethereum

Psikolojik destek olarak belirlenen bölgede 500 dolar seviyesine oldukça yakın bir düşüşten sonra, Ethereum’da da bir iyileşme belirtileri gördük. Bugün gün içerisinde 544 dolar seviyelerine kadar çıkan piyasanın en büyük ikinci kripto parası, şu an yine satış baskısı ile mücadele ederken, 520 dolar civarlardınsa işlem görüyor.

Bu ay içinde bir dizi ICO’nun devreye girmesiyle birlikte, paranın geri kazanılmasının sadece bir zaman meselesi olması bekleniyor. Ethereum Classic, gelgiti bir kenara bıraktı ve aslında önemli kayıplar gösteren diğer kripto para birimlerinin aksine yüzde 15’lik bir artış gösterdi.

Ethereum 24 saatlik grafiği
Ethereum 24 saatlik grafiği

Ripple, Litecoin ve EOS

Ripple ayrıca Pazartesi günü ulaştığı 0,55 dolar seviyesinden bir miktar iyileşme gösterdi ve yaklaşık yüzde 4 artarak 0,58 dolar seviyesine yükseldi. Litecoin de hafif bir toparlanma yaşadı ve Salı sabahı 107 dolar civarında işlem gördü. EOS ise, Pazartesi günkü 10,50 dolar seviyesinde yaklaşık yüzde 5 artış gösterdi ve Salı günü itibariyle 11,30 ABD dolarının üzerinde işlem görüyordu.

Diğer altcoinler

Daha küçük bir pazara sahip coinlere göz attığımızda ise karışık değerler ile karşılaşıyoruz. Örneğin  Stellar hala 0,4 dolar seviyesinde ve son 48 saatte yüzde 15 civarında bir düşüş yaşadı.

IOTA ve Cardano sırasıyla 1,40 dolar ve 0,17 dolar seviyesinde durağan iken, NEO hafif bir toparlanma kaydetti ve yaklaşık yüzde 2’lik bir artışla 44 dolar seviyesini gördü. Dash ise 269-275 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bu durum piyasada genel bir yükseliş olması durumunda, coinlerin yükselme potansiyeline sahip olduğu göstermesi açısından olumlu olarak karşılanabilir.

coingeek

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin