featured

100 XRP ile Milyoner Olmak Mümkün mü? İşte Çılgın Ripple Fiyat Tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının volatiliteli yapısı göz önüne alındığında her kripto yatırımcısının hayali az yatırımla milyonca dolar kazanmaktır. Bir araştırmaya göre bu, popüler kripto para birimi XRP coinden yalnızca 50 ABD doları civarında bir hisse alarak mümkün olabilir. Peki, bu gerçekten mümkün mü? Çılgın tahminden bu yana XRP fiyatı bu şekilde gelişti!

Valhil Capital: XRP’nin değeri 21.900 ABD dolarına kadar çıkabilir!

Valhil Capital yaptığı bir araştırmada XRP’nin “adil değerini” belirlemeye çalıştı. İlk olarak ortaya çıkan sonuçlar XRP için 21.900 dolar olarak açıklandı. Ancak birkaç ay sonra, Valhil Capital CEO’su 9,82 USD ile 513.000 USD arasında bir fiyattan söz etti.

Ripple’ın piyasa değerine bakıldığında bu rakamların pek de gerçekçi olmadığı hemen anlaşılıyor. XRP coin, 1.000 dolarlık bir fiyata ulaştığında 55 trilyon dolarlık bir değere sahip olacaktır. Bu senaryo küresel çapta bir hiperenflasyon olmadan oldukça hayali görünüyor.

Kripto para piyasasındaki genel büyümeye bakıldığında XRP fiyatı beklendiği gibi olumlu bir değişim sergilemedi. Bu yazının yazıldığı 22 Temmuz’da yüzde 2,9’luk bir yükselişle 0,60 dolardan işlem görüyor. XRP üzerine Valhil Capital’in yaptığı araştırma yayınlandığında varlığın fiyatı 0,52 dolar civarındaydı.

Bununla birlikte XRP topluluğunun bir kısmı piyasa kapitalizasyonunun XRP için bir rol oynamadığını savunuyor. Varlık için asıl fiyat artışının gerçekleşmesine bir süre daha zaman var. Ancak yaklaşık 32,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle XRP, dünyanın en değerli kripto paraları arasında yedinci sırada yer alıyor.

Kripto ile milyoner olmak: Yatırımcılar ve spekülatörler bunu nasıl deniyor?

Sonuç olarak 100 XRP’nin sizi milyoner yapması pek olası değil. Bu nedenle tüccarlar ve spekülatörler şanslarını çoğunlukla yeni kripto para birimlerinden yana kullanıyor. Buradaki esas püf nokta ise bir sonraki Bitcoin’i bulmak değil. Bunun yerine Solana veya BNB’ninkine benzer gelişme sergileyen bir coin bulmayı umuyorlar. Bunun için ise Pepe Unchained gibi meme coinlere odaklanıyorlar. Burada avantaj, coinlerin bu kadar yüksek bir piyasa değerine ulaşması değil. Yeni kripto paralarda yüksek kârlar elde etmek için sadece birkaç milyar dolarlık piyasa değeri yeterlidir.

Yatırımcı Pepe Unchained’i seçerek piyasa değeri açısından yükselecek coin bulmaya çalışıyor. Pepe Unchained, popüler Pepe memesine dayanan bir başka meme coin olarak karşımıza çıkıyor. Aradaki fark Pepe Unchained kendi katman 2 teknolojisiyle birlikte geliyor olması. Ve bu özellik Pepe’nin en büyük sorununu çözüyor: Ethereum blok zincirindeki yüksek ücretler. Bu nedenle Pepe topluluğu PEPU tokenını yalnızca kısmen benimserse PEPU tokenı da büyük bir topluluk oluşturabilir.

Pepe Unchained Websitesi

Pepe Unchained yeni bir token olduğu için henüz kripto borsalarında alınıp satılamıyor bile. Henüz ön satış aşamasında olan PEPU, resmi Pepe Unchained web sitesinden alınabiliyor. Bununla birlikte topluluk açısından güçlenmeye başlayan bu coin, X üzerinden 7.500 hesap tarafından takip ediyor. Yaklaşık bir ay içinde yatırımcılar Pepe Unchained tokenına 4,3 milyon ABD dolarından fazla yatırım yaptı. Ayrıca her etapta yeni bir fiyat artışına gidecek olan 1 PEPU tokenı güncel olarak 0.008596 dolara satılmaktadır.

Pepe Unchained Satın Al

Yeniden Bitcoin’e dönersek Bitcoin maksimalistleri genellikle farklı bir strateji kullanır. Bitcoin’in değerinde uzun vadeli bir artışa yatırım yapmak için bir tasarruf planına sahiptirler ve sınırlı sayıda BTC’nin tıpkı altın gibi uzun vadeli fiyat artışın sağlayacağını umuyorlar.

Bitcoin ile altını eşleştirerek BTC’nin yakında altının piyasa değerine ulaşabileceği düşünüyorlar. Bu olasılık görünürde hâlâ uzakta. Çünkü altın 14 milyar dolarlık piyasa değerine sahipken Bitcoin sadece 1,3 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Bitcoin son yıllarda yatırımcılara yüksek getiri sağlamış olsa da milyon dolar seviyesine giden yol ya çok fazla sermaye yatırımı yapmayı ya da sabırlı olmayı gerektiriyor. Sonuçta Bitcoin’in böyle bir fiyata ulaşması yıllar alabilir ve bu hiçbir şekilde garanti değildir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *