Zixx
Zixx

Kripto para Zixx, piyasalarda işlemlere başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni masternode kripto para Zixx, aktif ve önemli özelliklerle birlikte geliyor.  Güvenli, anlık ve özel işlemler sunmasının yanında, faydaları arasında yüksek ödüller, yardım projeleri, düşük koin arzı, düşük koin emisyonu, yararlı bir bot ve tam zamanlı bir ekip bulunmaktadır. En önemli farkı ise Zixx’in masternode sahiplerine ödüllerin devasa bir yüzdesini (% 80) ayırmasıdır. Bu strateji, diğer dağıtım modellerinin sıklıkla yarattığı oynaklığı önlemeyi amaçlamaktadır. Zixx şimdi popüler kripto para borsası, CryptoBridge üzerinde işlem görüyor. Daha fazlası için zixx.chat adresinden topluluğa katılın.

Yardım düğümleri

Zixx, fon toplamak için yardım kuruluşlarının faydasına çalışır. Topluluğun herhangi bir üyesi, fon almak için kayıtlı bir yardım kuruluşu önerebilir. Her çeyrekte, masternode sahipleri hangi yardım fonuna bağış yapacakları hususunda oy verir. CEO, Gerry, “Vermek için yaşıyoruz ve niyetimiz, onları bulduğumuzdan daha iyi bir şey bırakmaktır. Dört düğümden başlayarak kendi kendini idame ettiren bir fon işletmeyi hedefliyoruz ”dedi.

Yararları

  • Yüksek Masternode Ödülleri: %80 (Madenciler için %10, geliştiriciler için %10)
  • NOT: Madenciler, Geliştiricinin 15.000 bloğa kadar ertelenmesi nedeniyle bu hafta iki kat ödülü alıyorlar.
  • Dedicated Charity Nodes: Sadece yardım için ödüller üreten düğümler.
  • Düşük Koin Arzı: 22 milyon token
  • Düşük Koin Emisyon Oranı: Ayda ~ 100k
  • Zixx Bot: Discord topluluğunda arkadaş canlısı Zixx Bot ile oyun oynayın veya paylaşılan bir düğüme katılın.

 

Basit tut

Zixx ile herkes bir masternode çalıştırabilir. “Tek tıklatma” özelliği ile Windows sistemi anında bir masternode (ana düğüm) oluşturur. Zixx Cüzdanınız ile gelen fonların dağıtımını kontrol edebilirsiniz. Paylaşılan düğümlerle, önceden tanımlanmış oranlara göre kazançları birçok kullanıcıya bölebilirsiniz. Birden fazla düğüm çalıştırırsanız, tüm ödüller bir adrese gönderilir. Kendinizi cömert hissediyorsanız kazandığınız ödülleri belirli bir yüzdesini bir yüzdesini hayır kurumuna bağışlayabilirsiniz.

 

Katılın

Masternode topluluğu Zixx’in izleyecek tek kişi olduğunu biliyor. Her satış öncesi fırsatta, satın almaya istekli alıcılar olmuştur. Ön satış düğümleri Her biri yaklaşık 3 BTC’ye satıldı (Aralık 2017’de yaklaşık 30.000 $). Bu dijital paranın arkasındaki ekip, teknolojiden zamanlamaya kadar işleri doğru yapmak için bekledi.


Hem Discord hem de Twitter’da Zixx’in aktif topluluğuna katılın:

 

Mayıs ayı sonunda, nihai satış öncesi Zixx masternode açık artırması olacaktır. Bu satıştan elde edilen tüm gelirler bir hayır kurumuna gidecektir. Masternode sahipleri kim bağış yapılacağı ile ilgili oy kullanacaklar. Bir Zixx düğümüne sahip olma ve açık artırma hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı için,zixx.chat adresindeki Discord topluluğuna katılın.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin