Zincir üstü veriler, Ethereum fiyatı için ne öngörüyor?
Zincir üstü veriler, Ethereum fiyatı için ne öngörüyor?

Zincir üstü veriler, Ethereum fiyatı için ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı şu anda çok önemli bir dirençle karşı karşıya ve şu anki hedefi bu seviyeyi aşmak. Bu seviyeden başarılı bir çıkış, yakın vadede potansiyel olarak yükseliş momentumuyla sonuçlanabilir.

Günlük grafik

Ethereum’un fiyatı, son birkaç aydır azalan bir bayrak modeli oluşturuyor. Son zamanlarda alt trend çizgisine dokunduktan sonra, son derece düşük ivme ile küçük bir ralli başlattı.

Fiyat şimdi, 50 günlük ve 100 günlük hareketli ortalama çizgilerinin (yaklaşık 1.350 $ seviyesinde) yakınında hizalanan orta eşik etrafında konsolide oluyor.

Ayılar fiyatı yukarıda belirtilen engellerin üzerine çıkarırsa, pozitif momentum tamamen teyit edilecektir.

Öte yandan yatırımcılar, son birkaç aydır önemli destek görevi gören 1.000 $ civarındaki alt trend çizgisine doğru başka bir düşüşe hazırlıklı olmalıdır.

eth_price_chart_091201

4 saatlik grafik

Her yukarı yönlü fiyat hareketini devam eden konsolidasyon aşamaları takip eder. Fibonacci düzeltmesi, bu aşamaları ve potansiyel hedefleri tespit etmek için değerli bir göstergedir. Tipik olarak, 0,5 ve 0,618 Fib seviyeleri, düşüş eğilimi hedeflerinde önemli direnç olarak kabul edilir.

Yine de, piyasa durumu göz önüne alındığında, yukarıda belirtilen seviyeden bir ret ve ardından 1.000 $ işaretine doğru bir düşüş daha olası bir sonuç olabilir.

eth_price_chart_091201

Zincir üstü veriler

Aşağıdaki grafik, Ethereum için döviz yatırma işlemlerini gösteriyor. Metrik, borsalarda sayılan toplam mevduat sayısını gösterir ve daha yüksek değerler, spot piyasalarda satış olasılığının arttığını gösterir.

Metrik, Ağustos 2022’de patlayıcı bir sıçramaya işaret ederek Ethereum’un fiyatında önemli bir düşüşe neden oldu. Bu, piyasa katılımcılarının panik satışı ve varlık dağıtımının sonucuydu.

Bununla birlikte, metrik son zamanlarda iki küçük artış kaydetti. Bu da önümüzdeki günler için yükseliş umutlarını canlı tutuyor.

eth_exchange_deposits_091201

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin