Zilliqa (ZIL)
Zilliqa Analizi: ZIL, yükseliş trendine katılıyor

Zilliqa (ZIL) yükselişe devam edecek mi? ZIL/USDT için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kasım sonunda yükselişe geçmesinden bu yana, Zilliqa (ZIL) fiyatı yaklaşık % 150 arttı. Zilliqa zirve seviyesinden satış görürken trendini tersine çevirmesi ve yukarı hareketine devam etmesi bekleniyor.

Zilliqa Uzun Vadeli Seviyeler

Haftalık grafik, ZIL’in Kasım ayı sonuna doğru 0,027 dolarlık uzun vadeli direnç alanının üzerine çıktığını gösteriyor. O zamandan beri, ZIL önemli ölçüde artarak 0,066 dolara ulaştı. Bir sonraki en yakın direnç alanı 0,091 $ ‘da (0,382 Fib geri çekilme seviyesi) bulunuyor.

Tersine bir kurulumda ise destek alanı 0,027 dolarda bulunuyor, Bu, şimdiye kadarki yukarı hareketin hem kırılma seviyesi hem de 0.618 Fib geri çekilme seviyesine denk geliyor (siyah).

Teknik göstergeler yükseliş eğilimi gösteriyor ve özellikle Stokastik osilatörün yükseliş eğilimi gösterdiği düşünüldüğünde, yukarı doğru hareketin devamını destekliyor.

Logaritmik grafik, büyük fiyat dalgalanmalarını daha iyi görselleştirmek için aşağıdaki grafikte kullanılmıştır.

ZIL Long-Term

Güncel Hareket

ZIL için daha düşük zaman dilimleri, yukarıda belirtilen 0,0667 $ ‘lık seviyede hem RSI hem de MACD’de önemli bir düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte, farklılığın bir sonucu olarak çoktan önemli bir düşüş meydana geldi.

ZIL 6-hour

İki saatlik grafik, ZIL’in 0,051 $ civarında destek seviyesinde işlem gördüğünü gösteriyor. Bir sonraki daha düşük destek 0,046 dolarda bulunuyor.

MACD negatife dönerken, RSI gizli bir yükseliş sapması yarattı. Bu, ZIL’in yakında trendini tersine çevirmesi ve yükselmeye devam etmesi beklendiğine bir işaret olabilir.

ZIL 2-hour

ZIL Dalga Sayısı

Kripto para tüccarı @CryptoTony_ bir ZIL grafiğini özetledi ve sonunda onu 1 dolara götürebilecek bir yükseliş oluşumunda genişletilmiş bir üçüncü dalgaya başladığını belirtti.

ZIL Movement

Sunulan sayının doğru olması mümkün olsa da, devam eden artışın 3. dalganın 1. alt dalgası yerine 3. dalga (aşağıda beyaz olarak gösterilmiştir) olması daha muhtemel görünüyor.

Bunun ana nedeni, 1 ve 3 dalgaları arasındaki benzer süre uzunlukları ve ayrıca 1: 1.61 oranına sahip olmalarıdır. Bu oran, yükseliş dürtülerinde çok yaygındır.

Bu nedenle, 4. dalgayı tamamladıktan sonra ZIL’in hala yukarı doğru hareket etmesi beklenirken, hareketin zirvesi için en yüksek değerin, tweet’te sunulduğu gibi 1 $ yerine 0.115 $ ‘a yakın olması muhtemel.

Alt dalga sayısı aşağıda turuncu ile gösterilmiştir.

ZIL Dalga Sayısı

ZIL Wave Count

Sonuç

Zilliqa’nın mevcut destek alanından çıkması beklenirken, muhtemelen orta vadeli bir düzeltmeye girmiş olduğu görülüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin